Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
07-12-2022

A.O.Φοίνικας ΟΝΕΧ: Δηλώσεις Δημήτρης Καζάζης, Γιάννης Ρουμελιωτάκης (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Φοίνικα ΟΝΕΧ Δημήτρης Καζάζης δήλωσε μετά τη νίκη πρόκριση με 3-0 επί του Άθλου Ορεστιάδας και τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό:

 

"Οι βάσεις της πρόκρισης είχαν τεθεί από το πρώτο παιχνίδι. Στην αρχή αργήσαμε να προσαρμοστούμε γιατί δεν έπαιζε ο διαγώνιος και έπαιζε ο Μποζίδης, ο οποίος πήγε πολύ καλά. Από κει και πέρα μόλις προσαρμοστήκαμε, η συνέχεια του παιχνιδιού ήταν αυτό που περιμέναμε και κυριαρχήσαμε σε όλους τους τομείς και ήρθε η πρόκριση. Συγχαρητήρια στους αθλητές μας. Έχουμε αθλητές που πραγματικά βοηθάνε την ομάδα. Δυστυχώς μέχρι τώρα δεν μπόρεσα να δώσω χρόνο συμμετοχής στους αναπληρωματικούς. Αυτό το παιχνίδι μου έδωσε το δικαίωμα και είδαμε ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια γιατί είναι έμπειροι και καλοί αθλητές.  Στα ημιτελικά κόντρα στον Ολυμπιακό, θα είναι δύο παιχνίδια πολύ ενδιαφέροντα. Θεωρητικά είναι ο Ολυμπιακός. Εμείςθα παίξουμε ελεύθερα για να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει".



Ο ακραίος του Φοίνικα Γιάννης Ρουμελιωτάκης είπε: "Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, πάντα πρέπει να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό με οποιαδήποτε ομάδα κι αν παίζεις. Εμείς αυτό κάναμε, αυτό δουλεύουμε σε καθημερινή βάση στην προπόνηση, προσπαθούμε να βελτιώνουμε τις αδυναμίες μας έτσι ώστε παιχνίδι με το παιχνίδι και μέρα με τη μέρα, να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι. Η ομάδα αποτελείται από ένα σύνολο παικτών, ο καθένας θα μπει να κάνει αυτό που του ζητήσει η ομάδα και ο προπονητής του. Εμείς απ΄έξω που μπαίνουμε στο γήπεδο θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό έτσι ώστε να αποδώσει η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα. Όλα τα παιδιά συνεισέφεραν στο μέγιστο και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια. Αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ: Θα είναι ένα πολύ δυνατό ματς, είναι μία πολύ καλή ομάδα, παρόλα αυτά και εμείς προετοιμαζόμαστε, από αύριο θα εστιάσουμε περισσότερο στον ΠΑΟΚ και στο να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε".

Media



Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject