Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
07-12-2022

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π: Δηλώσεις Αλμπέρτο Τζουλιάνι, Νίκος Παπαγγελόπουλος (vid)

Rate this item
(0 votes)
O Iταλός προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε μετά τη νίκη επί της Κηφισιάς με 3-0 σετ και την πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς:

 

 «Καθαρή νίκη σήμερα, όμως στο πρώτο σετ παλέψαμε πολύ για να το κερδίσουμε. Λογικό, γιατί όπως έχω πει και επαναλαμβάνω ξανά, η Κηφισιά έχει πολύ δυνατή ομάδα. Επίσης, είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα και δεν είχαν την ευκαιρία να παίξουν πολύ στα προηγούμενα παιχνίδια. Τους βλέπω κάθε μέρα στην προπόνηση, προσπαθούν να δίνουν το 100% τους κάθε φορά, προσπαθούν πολύ και είναι καλό για όλους μας να έχουν τέτοιο πρόσωπο όταν αγωνίζονται».



Ο κεντρικός του Ολυμπιακού Νίκος Παπαγγελόπουλος δήλωσε: «Θεωρώ, ότι κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση σήμερα, δόθηκε και η ευκαιρία στον προπονητή μας να δει την κατάσταση των παικτών που έρχονται από τον πάγκο. Θεωρώ, ότι όλοι τα κατάφεραν πολύ καλά και αυτό είναι σημαντικό για τη δύσκολη και απαιτητική συνέχεια. Έχουμε πολύ απαιτητικό πρόγραμμα. Επόμενος αντίπαλος στη διοργάνωση ο Φοίνικας, γνωρίζουμε τη δυναμική του, όμως εμείς πάμε να κερδίσουμε».

Media



Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject