Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
10-12-2022

Π.Α.Ο.Κ.: Δηλώσεις Γιόσκο Μιλενκόσνκι, Μπραμ Βαν ντε Ντρις (vid)

Rate this item
(1 Vote)
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ και πρώην του Φοίνικα Γιόσκο Μιλενκόσνκι είπε μετά τη νίκη επί της παλιάς του ομάδας με 3-1 σετ:

 

«Δεν θα μπορούσαμε να είχαμε και τρίτη συνεχόμενη ήττα μετά τις ήττες σε Τσάλεντζ Καπ και τον Παναθηναϊκό για το Λιγκ Καπ. Δεν είχαμε την πολυτέλεια να χάσουμε και αυτό το ματς. Είχαμε πρόβλημα με τον Γιόρνα που δεν αγωνίστηκε και τον αντικατέστησε επάξια ο Σωτηρίου. Ηταν καλή η απόδοση της ομάδας μου. Συγχαρητήρια στον Φοίνικα. Είναι η πρώην μου ομάδα και τα συναισθήματα είναι έντονα. Είμαι λίγο στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα αλλά κρατάω το τρίποντο για την ομάδα μου διότι μας κρατάει και στην κορυφή της βαθμολογίας. Το κλειδί τη νίκης ήταν το μπλοκ και το σερβίς μας, ειδικά μετά το 2ο σετ και μετά. Αποσυντονίσαμε την υποδοχή του Φοίνικα και αυτό μας βοήθησε να οργανώσουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη».

 

Ο Βέλγος διαγώνιος του ΠΑΟΚ Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις δήλωσε: «Είναι πάντα δύσκολα τα παιχνίδια εναντίον του Φοίνικα, έπρεπε να παίξουμε καλά σήμερα για να πάρουμε τους βαθμούς. Όσο προχωρούσε το παιχνίδι αρχίσαμε να σερβίρουμε καλύτερα και νομίζω αυτό ήταν το κλειδί της αναμέτρησης. Και το μπλοκ ήταν το αποτέλεσμα του καλού σερβίς, αφού οι μπάλες ήταν μακριά από το φιλέ και είχαμε τον χρόνο να στήσουμε την άμυνά μας. Το να χάναμε και τρίτο παιχνίδι μετά τη Μακάμπι και τον Παναθηναϊκό δεν θα ήταν καλό για το ηθικό μας, ενώ με τους τρεις βαθμούς που πήραμε κρατιόμαστε ψηλά στη βαθμολογία. Με το σύστημα των play off τα πάντα κρίνονται τον Απρίλιο. Ωστόσο μέχρι τότε πρέπει να είμαστε σε καλή κατάσταση και να φέρνουμε καλά αποτελέσματα που θα φέρνουν χαρά και ικανοποίηση».

Media





Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject