Print this page
16-12-2022

Π.Α.Ο.Κ. - Άθλος Ορεστιάδας (8η αγωνιστική, 17/12, 21:30, ΕΡΤ-3 HD TV)

Rate this item
(0 votes)
Δύο ημέρες μετά τον αποκλεισμό του από το Τσάλεντζ Καπ ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει ανασύνταξη δύναμεων και να αναμετρηθεί με τον νεοφώτιστο αλλά φορμαρισμένο Άθλο Ορεστιάδας για την 8η αγωνιστική της Volley League. (γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 8η αγωνιστική, 17/12, 21:30, Live Streaming YouTube ESAP TV, Διαιτητές: Αβραμίδης, Τσιούλα).

O ΠΑΟΚ στρέφει το ενδιαφέρον του στις εγχώριες διοργανώσεις και μάλιστα μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες έχει να δώσει κρίσιμους αγώνες για το πρωτάθλημα, το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και το Σούπερ Καπ.

 

Ο δικέφαλος προέρχεται από την εντυπωσιακή νίκη στη Σύρο επί του Φοίνικα με 3-1 σετ. Έχει 18 βαθμούς και μαζί με τον Ολυμπιακό οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος.

 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Άθλο Ορεστιάδας, ο προπονητής της ομάδας, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr: «Μόλις μία μέρα μετά το παιχνίδι κόντρα στην Μακάμπι, ετοιμαζόμαστε για να παίξουμε ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα. Η νίκη είναι απαραίτητη σε αυτό το παιχνίδι, καθώς ένα «ντέρμπι» κόντρα στον ΟΣΦΠ μας περιμένει, παιχνίδι το οποίο θα κρίνει την πρώτη θέση στο πρώτο μισό της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Θα δώσουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να επιστρέψουμε στην καλή εικόνα μας, παίρνοντας παράλληλα τη νίκη!».
 

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζουν: ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€, VIP: 10€
 

Ο Άθλος Ορεστιάδας προέρχεται από το 3-1 επί του ΟΦΗ που τον ανέβασε ψυχολογικά και βαθμολογικά. Η ακριτική ομάδα έχει 8 βαθμούς και βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας.

 

O προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Ηλίας Κρεούζης δήλωσε: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, για μένα παίζουν οι δύο πιο φορμαρισμένες στην κατηγορία! Ο ΠΑΟΚ παίζει πραγματικά πάρα πολύ καλό βόλεϊ και αυτή τη στιγμή για μένα είναι η καλύτερη ομάδα σε ποιότητα και σε ρυθμό. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί όπως πάντα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι μας αξίζει στο «Παλατάκι». Ελπίζω να πάνε όλα καλά, να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι».

 

Ο πασαδόρος του Άθλου Ορεστιάδας Σταύρος Κασαμπαλής είπε: «Επόμενη αγωνιστική και προτελευταία για τον Α’ γύρο ενάντια στον ΠΑΟΚ, μία πάρα πολύ καλή ομάδα που αποτελείται από πάρα πολύ καλούς παίκτες τους οποίους γνωρίζουμε, αν όχι όλους τους περισσότερους. Εμείς ως στόχο έχουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις μετά τις δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, στις οποίες έχουμε πάει πολύ καλά. Δουλεύουμε στην προπόνηση καθημερινά πολύ σκληρά όλοι μαζί, είμαστε σε καλό δρόμο και αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να μπορέσουμε να κάνουμε μία «ζημιά» και να έρθει μετά κι ο Μίλωνας, να τελειώσουμε την χρονιά με χαμόγελο και να πάμε στις οικογένειές μας, να περάσουμε τις γιορτές».

 

Είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας του ΠΑΟΚ και του Άθλου Ορεστιάδας για το πρωτάθλημα Volley League.

 

Volley League 2022-23

8η αγωνιστική

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 Δεκεμβρίου 2022

Γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης Νέας Σμύρνης, 21:00 (Live Streaming YouTube ESAP TV): Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Κυριοπούλου, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Αρβανίτης, Μαλλιάρα, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Γυμναστήριο Β.Α.Κ. Ηρακλείου Κρήτης, 18:00 (Live Streaming YouTube ESAP TV): Ο.Φ.Η. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Τραχαλάκη, Αγγελίδης, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Κουνδουράκη, Ξυδάκης, Γραμματεία: Παπαδάκη.

Γυμναστήριο Ζηρίνειο Κηφισιάς, 17:00 (Live Streaming YouTube ESAP TV): Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Πήγασος Πολίχνης

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Χανδρινός, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Βαρατάσης, Τόλιος, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη

Γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Καλυβίων, 17:30 (Live Streaming YouTube ESAP TV): Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Παπακοσμάς, Πορτοκαλίδης, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Χανός, Σαρακινίδης, Γραμματεία: Συρομάχου.

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 21:30 (ΕΡΤ-3 HD T.V.): Π.Α.Ο.Κ. - Άθλος Ορεστιάδας

Διαιτητές: Αβραμίδης, Τσιούλα, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Βασδέκης, Σταυρίδης, Γραμματεία: Δεληκωστίδου.

 

Media