Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
17-12-2022

Παναθηναϊκός Α.Ο.: Δηλώσεις Δημήτρης Ανδρεόπουλος, Γιώργος Πετρέας (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε μετά τη νίκη επί του Αριστοτέλη Σκύδρας με 3-0 σετ:

 

«Είμαι ευχαριστημένος και με την απόδοση. Παίξαμε σωστά, οργανωμένα και πήραμε τη νίκη. Ηταν δύσκολο για μας. Μετά την ήττα στη Θεσσαλονίκη από τον Πήγασο γκριζάραμε λίγο, μπήκε λίγο η ανασφάλεια, όμως, η ομάδα συνέχισε να δουλεύει και σήμερα κατάφερε να πάρει τρίποντο με καλή απόδοση. Εχουμε πολύ σκληρό πρόγραμμα, με πολλά ταξίδια. Δεν υπάρχει ξεκούραση και ρεπό εκτός από ένα διήμερο ίσως τις Άγιες μέρες. Μέχρι αρχές Μαΐου δεν υπάρχει ξεκούραση. Από τις αρχές του χρόνου μέχρι αρχές Μαΐου θα έχουμε αγώνες Τετάρτη Σάββατο. Θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε».

O κεντρικός του Παναθηναϊκού Γιώργος Πετρέας δήλωσε: «Έχουμε δύο αγώνες κάθε εβδομάδα. Θέλαμε να νικήσουμε καθαρη νίκη ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να επικεντρωθούμε γρήγορα στο επόμενο ματς που είναι πολύ γρήγορα, μετά από τρεις ημέρες με την ομάδα της Κηφισιά. Ημασταν αρκετά συγκεντρωμένοι και πιέσαμε το σερβίς, εκμεταλευτήκαμε την απουσία του Κώστα Προύσαλη και καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο που είναι σημαντικό για το πλασάρισμα μας ενόψει των πλέι οφ».

Media



Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject