Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-12-2022

Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ: Δηλώσεις Δημήτρης, Δημήτρης Κωνσταντίν Καζάζης (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Φοίνικα ΟΝΕΧ Δημήτρης Καζάζης δήλωσε μετά την ήττα 3-0 από το Μίλωνα:

 

«Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι αναφορικά με τη λήξη του Α' γύρου και την τετράδα. Ο Μίλωνας έκανε αυτό ακριβώς που περιμέναμε, εμείς ήμασταν πάρα πολύ κακοί, δεν είχαμε ούτε ψυχολογία, ούτε σωστή συγκέντρωση σε αυτά που κάναμε. Με πολύ εύκολα λάθη λοιπόν ήρθε ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα, πολύ δίκαιο για τον Μίλωνα με την απαράδεκτη και κακή δική μας εμφάνιση. Νομίζω πρέπει να αναλογιστεί ο καθένας μας την κατάσταση και να αναλάβει τις ευθύνες του, όλοι μας, και να παρουσιάσουμε μία καλύτερη εικόνα στη συνέχεια, στην οποία στόχος είναι η τετράδα και ό,τι μπορούμε να κάνουμε και στις υπόλοιπες διοργανώσεις»


Ο λίμπερο του Φοίνικα Δημήτρης Κωνσταντινίδης είπε: «Δυστυχώς δεν καταφέραμε ποτέ να μπούμε στο παιχνίδι, από την αρχή κυνηγούσαμε συνέχεια τον αντίπαλό μας. Ήμασταν προετοιμασμένοι για ένα σκληρό ματς, ξέρουμε ότι ο Μίλωνας φέτος έχει ανέβει επίπεδο, έχει πολύ καλούς παίκτες και ειδικά μέσα στην έδρα του παίζει ακόμα καλύτερα. Αυτό όμως δεν δικαιολογεί τίποτα από την ομάδα μας. Είμαστε μία ομάδα που έχει θεωρητικά ψηλότερους στόχους από τον Μίλωνα, οπότε έπρεπε να έρθουμε εδώ πέρα, να κάνουμε τη δουλειά μας και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δεν συνέβη. Είμαι απογοητευμένος από αυτό το αποτέλεσμα γιατί ο πρώτος γύρος δεν μας πάει καλά μέχρι τώρα, έχουμε κάποια κακά αποτελέσματα και έτσι πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να τα διορθώσουμε. Δεν αρμόζει αυτή η εικόνα στην ομάδα μας».

Media



Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject