Print this page
21-12-2022

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Π.Α.Ο.Κ.: Η συνέντευξη Τύπου (vid)

Rate this item
(0 votes)
Το Γραφείο Τύπου του Τ.Α.Α. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. διοργάνωσε συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Π.Α.Ο.Κ. Διαβάστε και δείτε τι δήλωσαν προπονητές και παίκτες των δύο ομάδων:
 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε: «Χαιρόμαστε για το τρίποντο αλλά δεν χαίρομαι τόσο από το επίπεδο του βόλεϊ που παίξαμε στο τρίτο και τέταρτο σετ. Τώρα θα ξεκουραστούμε για 2-3 μέρες γιατί έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια, έχουμε ταξιδέψει αρκετά και κλείνουμε τον πρώτο γύρο στη πρώτη θέση. Συμβαίνει να μην έχεις την ίδια απόδοση σε όλο το παιχνίδι. Δεν είχαμε ενέργεια και κινούμασταν με το κίνητρο που είχαμε για να νικήσουμε».

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού Δημοσθένης Λινάρδος είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω αρχικά τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε σε μία αγωνιστική που έγινε καθημερινή και απόγευμα. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε με αυτό το τρόπο. Όπως είπε κια ο κόουτς είμαστε κουρασμένοι όχι μόνο σωματικά, αλλα και εγκεφαλικά. Έχουμε δώσει πολλούς αγώνες. Μου αρέσει το βόλεϊ που έχει παίξει ο ΠΑΟΚ φέτος και σήμερα ήταν ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Καλά Χριστούγεννα σε όλο το κόσμο με υγεία».

Ο προπονητής του Π.Α.Ο.Κ. Γιόσκο Μιλένκοσκι δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Παίξαμε κόντρα στη καλύτερη ομάδα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και ήταν ένα ντέρμπι. Όμως όπως παίξαμε στα δύο πρώτα σετ, δεν έχω δει χειρότερη απόδοση από ομάδα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Παίξαμε πολύ άσχημα. Δεν ξέρω γιατί, ίσως το άγχος, ίσως η κούραση, ίσως η απουσία του Κόστα. Στο τρίτο σετ επανήλθαμε αλλά στο τέταρτο ο Ολυμπιακός μας πίεσε στο σερβίς και είχαμε πρόβλημα στην υποδοχή». Για το αν θα αντικαταστήσουν τον τραυματία Κόστα: «Δεν ξέρουμε ακόμα. Τις επόμενες μέρες θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε».

Ο κεντρικός του Π.Α.Ο.Κ. Γιάννης Τακουρίδης τόνισε: «Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλό βόλεϊ, ειδικά στα δύο πρώτα σετ. Μας πίεσε στο σερβίς και έπαιξαν αρκετά γρήγορα. Δεν είμαι ποτέ ευχαριστημένος όταν χάνουμε. Πρέπει να μάθουμε από την κακή εμφάνιση των δύο πρώτων σετ γιατί με αυτή την εικόνα που δείξαμε δεν κάνεις πρωταθλητισμό. Με την εικόνα των άλλων δύο κάνεις. Είμαστε όμως στο σωστό δρόμο και όλα θα κριθούν στο τέλος με τα πλέι οφ. Ζητώ συγγνώμη για την εμφάνιση στα δύο σετ».

Media