Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-12-2022

Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ: Δηλώσεις Δημήτρης, Καζάζης, Mάρκος Γαλιώτος (vid)

Rate this item
(0 votes)
O προπονητής του Φοίνικα Δημήτρης Καζάζης δήλωσε μετά τη νίκη επί του Αριστοτέλη Σκύδρας με 3-0 σετ:

 

 

«Το ζητούμενο σήμερα ήταν οι τρεις βαθμοί, ας είμαστε ειλικρινείς. Είμαστε σε μία περίοδο που δεν είναι καλή για εμάς, μετά τις ήττες που έχουμε κάνει η αυτοπεποίθηση και η ψυχολογία δεν είναι στο καλύτερο επίπεδο, οπότε το σημαντικό σήμερα ήταν οι τρεις πόντοι. Στα δύο πρώτα σετ η αντίπαλη ομάδα ρίσκαρε, έπαιξε πολύ ελεύθερα και πήγε το σκορ μέχρι ένα σημείο οριακά. Νομίζω όμως ότι είμαστε πολύ ανώτερη ομάδα και με το τρίποντο που πήραμε θέλουμε να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά με πιο μεγάλη διάθεση, πιο φρέσκο αέρα και να έχουμε μία καλύτερη πορεία απ’ ό,τι στον πρώτο γύρο».

Απολογιστικά για τον Α γύρο είπε: «Δεν κύλησε όπως θέλαμε να κυλήσει, δεν είμαστε ευχαριστημένοι ούτε βαθμολογικά, ούτε από την απόδοσή μας. Θεωρώ ότι χρειαζόμαστε να αλλάξουν κάποια πράγματα στην ομάδα για να μπορέσουμε να έχουμε καλύτερη εικόνα στον δεύτερο γύρο και να διεκδικήσουμε τον στόχο μας, που είναι η τετράδα. Αυτό πρέπει να κάνουμε, με συγκέντρωση, πίστη και να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να καλύψουμε την όχι πολύ μεγάλη διαφορά που έχουμε αυτή τη στιγμή από τις ομάδες που είναι στην τετράδα».



Ο προπονητής του Αριστοτέλη Σκύδρας Παναγιώτης Σδραυκάκης δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Φοίνικα αρχικά. Όσον αφορά το δικό μας παιχνίδι ήμασταν ανταγωνιστικοί στα δύο πρώτα σετ, από κει και έπειτα δεν είχαμε την υπομονή να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Αρκετά λάθη δεν επέτρεψαν να ξεδιπλώσουμε την τακτική που θα θέλαμε. Σχετικά με το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, εύχομαι να είναι όλοι καλά σε θέματα υγείας και από κει και πέρα ο καλύτερος να κερδίζει και να προχωράει. Αυτός που χάνει, να αντέξει τις δυσκολίες που έχει και να εμφανιστεί πιο βελτιωμένος στον Β΄ γύρο».

Media





Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject