Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
06-01-2023

Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων: Συγκινήθηκε ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ στη βράβευση του και φίλε το τάραφλεξ

Rate this item
(0 votes)
Ο Ολυμπιακός συνέχισε την ωραία πρωτοβουλία με βράβευση αθλητών που έχουν προσφέρει στον σύλλογο.

Αυτή τη φορά τίμησε τον Βούλγαρο διαγώνιο του Μίλωνα Μπόγιαν Γιορντάνοφ για την προσφορά του στον Ολυμπιακό και στο ελληνικό βόλεϊ γενικότερα. Ο τεράστιος Μπόμπι σε ένδειξη ευγνωμοσύνης άφησε δύο φιλιά στο τάραφλεξ του Μελίνα Μερκούρη σε μία συμβολική όσο και συγκινητική κίνηση που απέσπασε το θερμό χειροκρότημα όλων. Άξιος!

Nα σημειωθεί πως ο Γιορντάνοφ έχει κατακτήσει με τον Ολυμπιακό 6 τίτλους, 2 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα και 2 Λιγκ Καπ.


Ο διαγώνιος του Μίλωνα Μπόγιαν Γιορντάνοφ που βραβεύτηκε από τον Ολυμπιακό είπε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Εμείς δεν παίξαμε άσχημα, δείξαμε και σήμερα καλό πρόσωπο. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται, όπως είπε και ο κόουτς, πάμε βήμα βήμα και κοιτάμε μπροστά. Καλή χρονιά σε όλους μας με υγεία. Μας περιμένει ένα καλό πρωτάθλημα μέχρι το τέλος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη βράβευση από τον Ολυμπιακό. Εδώ είναι σαν το σπίτι μου και θα τους έχω πάντα στη καρδιά μου. Έχουμε παίξει με όλες τις ομάδες και θεωρώ πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί».

Media



Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject