Print this page
08-01-2023

Α.Ο.Π.Κηφισιάς: Δηλώσεις Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε μετά τη νίκη επί του Αριστοτέλη Σκύδρας με 3-0 σετ στα Καλύβια:

 

«Είναι μία πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας και είμαστε χαρούμενοι. Περιμέναμε το παιχνίδι και πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Μπορεί να μην πιάσαμε υψηλά στάνταρ απόδοσης όμως πήραμε αυτό που θέλαμε. Σε κάποια σημεία ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο μας, ενώ είχαμε και στιγμές στις οποίες κάναμε αβίαστα λάθη.Έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη εβδομάδα και ένα δύσκολο παιχνίδι στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ. Εμείς προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε από προπόνηση σε προπόνηση και από αγώνα σε αγώνα.με στόχο στο τέλος της χρονιάς να πάρουμε το καλύτερο δυνατό.Είμαστε αισιόδοξοι, θέλουμε να είμαστε και υγιείς. Έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης».



Ο πασαδόρος του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Κώστας Στιβαχτής είπε: «Κανένας αντίπαλος δεν είναι εύκολος. Σήμερα παίξαμε με μεγάλη συγκέντρωση και σοβαρότητα και δεν δώσαμε δικαιώματα στον Αριστοτέλη να μας ασκήσει πίεση. Από την Τρίτη αρχίζουμε την προετοιμασία μας για το δύσκολο παιχνίδι με τον ΟΦΗ».

Media