Print this page
17-01-2023

Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ: Δηλώσεις Μάρκος Γαλιώτος (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Φοίνικα ΟΝΕΧ Αλεξάντερ Σένισιτς που πανηγύρισε την πρώτη νίκη σε ντέρμπι της ομάδας του και μάλιστα επί του Ολυμπιακού με 3-1 σετ στον Α ημιτελικό του Λιγκ Καπ δήλωσε:

 «Αρχικά αυτό που ζήτησα από τους παίκτες μου είναι να κυνηγήσουν κάθε μπάλα, κάθε πόντο, να μην αφήνουν καμία φάση. Μπήκαν κάποιοι παίκτες που βοήθησαν στο μέγιστο και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό. Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα, ειδικά στο δεύτερο σετ, δεν τελειώσαμε κάποιες κόντρες, αλλά καταφέραμε στο τρίτο σετ να βρούμε τον ρυθμό μας και να πάρουμε τη νίκη. Το σημαντικότερο είναι το ομαδικό πνεύμα, μία ομάδα που κυνηγάει κάθε πόντο. Παρά την καλή μας εμφάνιση δεν θα έλεγα ότι είμαστε φαβορί για την πρόκριση, γιατί ο Ολυμπιακός παίζει στο γήπεδό του. Παρόλα αυτά εμείς θα τα δώσουμε όλα».

Από τους κορυφαίους του Φοίνικα ΟΝΕΧ Μάρκος Γαλιώτος δήλωσε: «Το σημερινό ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου που με βοηθήσαν καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δείξαμε ότι έχουμε ψυχή, ότι έχουμε αντοχές, γιατί είναι πολύ δύσκολο μετά από τρεις μέρες να μπαίνεις και να παίζεις ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Το αποτέλεσμα όμως μετράει και χαίρομαι που κερδίσαμε. Το γεγονός ότι ήταν το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα μας μετά το παιχνίδι του πρωταθλήματος, μας έκανε να θέλουμε να πανηγυρίσουμε με το κοινό μας. Επίσης αντέξαμε παραπάνω στις λεπτομέρειες και ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, ενώ ήταν κουρασμένοι και οι παίκτες του Ολυμπιακού. Εύχομαι να έρθει η πρόκριση, θα είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατή ομάδα και μέσα στην έδρα του θα πιέσει από το σέρβις. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ικανοποιήσουμε την ομάδα μας, τους συμπαίκτες μας και το κοινό μας. Εύχομαι να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Media