Print this page
22-01-2023

Παναθηναϊκός Α.Ο: Δηλώσεις Δημήτρης Ανδρεόπουλος, Αξέλ Γιάκομπσεν (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε μετά τη νίκη επί του Μίλωνα με 3-2 σετ και την πρόκριση στους τελικούς του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς:

 

«H σειρά για μας ήταν πολύ δύσκολη. Ο Μίλων έχει πολύ καλή ομάδα με καλή έδρα που δυσκολεύει όλους τους αντιπάλους του. Επι πλέον αγωνίζεται με έναν ιδιαίτερο τρόπο που είναι δύσκολο να το σπάσεις. Ασκήσαμε πίεση από το σερβίς και ήταν ένα καλό στοιχείο για εμάς. Επίσης ήμασταν καλοί και στο side out. Ο καθένας στην ομάδα έχει το δικό του ρόλο. Είναι όλοι καλοί παίκτες και προσφέρουν αρκετά πράγματα. Ο ρόλος του καθενός τον κάνει καμία φορά και πρωταγωνιστή. Όπως είναι το φορμάτ του Λιγκ Καπ, το πρώτο παιχνίδι δεν έχει τόση σημασία. Αυτό που θες είναι τη νίκη στο δεύτερο αγώνα για να προκριθείς. Είναι τέλος Γενάρη και είμαστε παντού μέσα στους στόχους. Αυτό δείχνει πως ο Παναθηναϊκός αντέχει και έχει ανέβει επίπεδο. Ξεκούρασα τους βασικούς γιατί το έχουν ανάγκη και ενόψει του αγώνα ρεβάνς με τους Ολλανδούς στην έδρα μας. Δεν έχει σημασία που νικήσαμε στην Ολλανδία. Νικήσαμε δύσκολα εκεί. Είναι καλή ομάδα και μας περιμένει δύσκολο έργο στη ρεβάνς για να προκριθούμε στα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ».



Ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού Άξελ Γιάκομπσεν είπε: «Θέλαμε να νικήσουμε για να έχουμε το πλεονέκτημα πριν τον επαναληπτικό. Ο Μίλωνας είναι καλή ομάδα και ειδικά στην έδρα του, η οποία είναι ένα δύσκολο γήπεδο. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη πρόκριση στον τελικό. Πρέπει να πάμε με τη νοοτροπία ότι είναι ένας τελικός γιατί ξέρουμε πόσο δύσκολα είναι εκεί, καθώς ήδη έχουμε χάσει έναν κρίσιμο αγώνα εκεί».

Media