Print this page
24-01-2023

Παναθηναϊκός Α.Ο. - Όριον Ντότινχεμ (Β προημιτελικός Τσάλενζ Καπ, 25/1, 17:30, Cosmote Sport 6)

Rate this item
(0 votes)
Ο Παναθηναϊκός δίνει την Τετάρτη 25/1 έναν από τους σημαντικότερους αγώνες της αγωνιστικής σεζόν που θα κρίνει την πρόκριση του στα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ.

 

Συνεχίζοντας χωρίς ανάσα την πορεία τους σε εγχώριες διοργανώσεις και Ευρώπη, οι πράσινοι θα υποδεχτούν την Ολλανδική Όριον Ντότινχεμ στη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης. Στον πρώτο αγώνα στην Ολλανδία ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει με 3-1 σετ και χρειάζεται μόλις δύο σετ για να πάρει την πρόκριση.

 

Όπως είπε ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Ανδρεόπουλος «η επικράτηση στην Ολλανδία έγινε με μεγάλη δυσκολία και δε σημαίνει πως η ρεβάνς θα είναι εύκολη υπόθεση». Η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί την Τετάρτη 25/1 στις 17:30 στο γυμναστήριο του Αγίου Θωμά και θα μεταδοθεί από το συνδρομητικό Cosmote Sport 6.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του pao1908.com «Οι αθλητές του κόουτς Ανδρεόπουλου θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους για ακόμη μία φορά όπως ανέφερε ο διαγώνιος του «τριφυλλιού» Άγγελος Μάρκου: «Θα είναι δυνατό το ματς της Τετάρτης. Υπάρχει κούραση αλλά θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να μας βοηθήσει να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στους ημιτελικούς του Challenge Cup.Το εισιτήριο της αναμέτρησης κοστίζει 10 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι-ες παρακαλούνται να κλείσουν τη θέση τους στο γήπεδο αγοράζοντας εισιτήριο από τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.viva.gr/tickets/sports/panathinaikos-orion-cev-challenge-cup/

Η διάθεση εισιτηρίων γίνεται μόνο ηλεκτρονικά, επομένως δε θα υπάρχουν εισιτήρια στο γήπεδο».

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Mάρκο Σγκρο από το Σαν Μαρίνο και ο Ούγγρος Τάμας Τζάμπορ.
Στον πρώτο αγώνα ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει με 3-1 (25-27, 25-23, 25-21, 25-22). Να σημειωθεί πως στην Ολλανδική ομάδα αγωνίζεται ο Σαμούλι Καϊσλασάλο που ήταν διαγώνιος του Μίλωνα, ενώ έγινε γνωστό πως πριν λίγες ημέρες έκανε κρούση στον Ελληνα ακραίο Παναγιώτη Παπαδόπουλου του Α.Ο. Φοίνικα ΟΝΕΧ ο οποίος όμως προτίμησε να μην αφήσει την ομάδα της Σύρου.
Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός εφόσον προκριθεί πιθανότατα να αντιμετωπίσει στους διπλούς ημιτελικούς τον Ολυμπιακό ο οποίος θα παίξει την Πέμπτη 26/1 στη Ρουμανία με τη Στεάουα για να υπερασπιστεί τη νίκη με 3-1 στο Μελίνα Μερκούρη του Ρέντη.