Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
17-02-2023

Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Α.Ο.Π. Κηφισιάς (15η αγωνιστική, 18/2, 19.00, Live Streaming ESAP T.V., You Tube)

Rate this item
(0 votes)
Ντέρμπι θα έχουμε στην Ορεστιάδα με τον τοπικό Άθλο να υποδέχεται τον φορμαρισμένο Α.Ο.Π. Κηφισιάς. (Γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς, Ορεστιάδα, 15η αγωνιστική, 18/2, 19.00, Live Streaming ESAP T.V., You Tube, Διαιτητές: Κουτσούλας, Ιωαννίδης).

 

Ο Άθλος Ορεστιάδας αναζητά βαθμούς όχι μόνο για να δώσει χαρά και θέαμα στο κοινό του αλλά και για να βελτιώσει τη θέση του στη βαθμολογία. Σε 14 αγώνες ο Άθλος έχει 12 βαθμούς και είναι πίσω από τον Πήγασο που έχει 13 βαθμούς.

 

Τους δύο μονομάχους χωρίζουν 11 βαθμοί. Η Κηφισιά από την άλλη μετά το 3-0 επί του Φοίνικα ΟΝΕΧ παρέμεινε ζωντανή ακόμα και στο κυνήγι της 4ης θέσης στην κανονική περίοδο και για να παραμείνει σε θέση ισχύος πρέπει να πάρει το τρίποντο.

 

Ο προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Θοδωρής Χουσίδης είπε: «Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε στην έδρα μας την φορμαρισμένη ομάδα της Κηφισιάς, Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και με τη φωνή του κόσμου μας νομίζω ότι μπορούμε να συνδυάσουμε μια καλή εμφάνιση με ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν έχουμε ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και προετοιμαζόμαστε για ένα δυνατό παιχνίδι! Καλούμε όλο τον κόσμο της περιοχής να έρθει στο γήπεδο και να γίνει όπως κάθε φορά ο "έβδομος παίκτης" μας».

 

Ο κεντρικός του Άθλου Κώστας Τσιουτσιουλούδης είπε για τον κρίσιμο αγώνα: «Προσωπικά περιμένω ένα ακόμη ντέρμπι, μια σκληρή μάχη, σαν αυτή του α' γύρου στο Ζηρίνειο! Η Κηφισιά προέρχεται από μια πολύ καλή εμφάνιση με θετικό αποτέλεσμα στο τελευταίο της παιχνίδι με αντίπαλο τον Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ. Εμείς θα έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας, είμαστε όλοι σε πολύ καλή κατάσταση και μπορούμε να παλέψουμε για την νίκη! Θα είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και σε κάθε φάση του αγώνα για να επιστρέψουμε στα επιτυχημένα αποτελέσματα και να κάνουμε ακόμη ένα βήμα για πιο ψηλά!».

 

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε για τη δοκιμασία της ομάδας στην Ορεστιάδα: «Ο Άθλος στην έδρα του έχει βάλει δύσκολα σε όλες τις ομάδες, έχοντας και τη στήριξη των φιλάθλων του. Όπως ξαναείπα, εμείς για να δώσουμε μεγαλύτερη αξία στη νίκη απέναντι στον Φοίνικα, πρέπει να έχουμε συνέχεια. Για αυτό θα πρέπει να παίξουμε με μεγάλη συγκέντρωση και πειθαρχία στο πλάνο μας, έτσι ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε».

 

Ο φορμαρισμένος πασαδόρος του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Κώστας Στιβαχτής δήλωσε: «Γνωρίζουμε ότι ο Άθλος παιζεί πολύ καλά μέσα στην Ορεστιάδα. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλά και να δώσουμε συνέχεια στο αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής. Ξέρουμε ότι το έργο μας είναι δύσκολο όμως αν παίξουμε με συγκέντρωση και σοβαρότητα μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Πρέπει να  έχουμε διάρκεια στην απόδοσή μας και να παίξουμε αυτό που μπορούμε».

 

Yπενθυμίζεται πως στον Α΄γύρο ο Άθλος είχε νικήσει στην Κηφισιά με 3-2 σετ σημειώνοντας την πρώτη νίκη της ιστορίας του στη Volley League.

 

 

 

Η ιστορία των αναμετρήσεων Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Α.Ο.Π. Κηφισιάς
2022-23
18/02/2023: Volleyleague 15η Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Α.Ο.Π. Κηφισιάς  
26/11/2022: Volleyleague Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας 2-3 (25-21, 19-25, 18-25, 25-22, 14-16)

 

Volley League 2022-23

15η αγωνιστική

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

Γυμναστήριο «Δημήτριος Βικέλας», Ερμούπολη, 18.00 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Ο.Φ.Η.

Διαιτητές: Νικάκης, Οικονόμου Β., Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Μπαρμπούνης, Βρούτσης, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Γυμναστήριο «Κροίσος Πέρσης», Νέα Σμύρνη, 18.30 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητές: Βουδούρης, Κυριοπούλου, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Ζαρμπίνης, Σταθοπούλου, Γραμματεία: Καλιγέρη.

Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς», Ορεστιάδα, 19.00 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας  - Α.Ο.Π. Κηφισιάς

Διαιτητές: Κουτσούλας, Ιωαννίδης, Παρατηρητής: Κωστόπουλος Δ., Επόπτες: Ζηλιασκοπούλου, Βαλκανιώτης, Γραμματεία: Σαρδάνη Αγγ.

Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», Ρέντη, 21.30 (ΕΡΤ-3): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Γεροθόδωρος, Παρατηρητής αγώνα: Γεωργουλέας, Παρατηρητής διαιτησίας: Ράπτης, Επόπτες: Κατερλή, Τόλιος, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Γυμναστήριο «Αλέξανδρος Νικολαΐδης», Πολίχνη, 20.00 (Live Streaming ESAP TV): Πήγασος Πολίχνης - Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας

Διαιτητές: Ισκάς, Σταυριανίδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Λούμσι, Καπλάνης, Γραμματεία: Παναγιωτίδου.

Media

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject