Print this page
15-11-2013

Α.Ο.Κηφισιάς - Παναχαϊκή (6η αγωνιστική, 16/11, 19.00)

Rate this item
(0 votes)
Από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής θα γίνουν στο Ζηρίνειο (16/11, 19.00) όπου ο Α.Ο.Κηφισιάς θα υποδεχτεί την Παναχαϊκή. Η Κηφισιά είναι στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει καταπλήξει με τη μέχρι τώρα πορεία της μετρώντας τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες. Στην έδρα του ο ΑΟΚ έχει ηττηθεί μόνο από τον ΠΑΟΚ με 3-2 σετ.

 

Αντίθετα η Παναχαϊκή έχει μόλις μία νίκη σε πέντε αγώνες και προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τη Νίκη Αιγινίου και στοχεύει στην πρώτη εκτός έδρας νίκη. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά για στη Βόλεϊ Λιγκ.

«Είμαστε φαβορί»

Η Κηφισιά προέρχεται από το 3-2 επί του Άρη στη Μίκρα. Σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες θα είναι στη διάθεση του Κώστα Αρσενιάδη: «Η Παναχαϊκή θα παρουσιαστεί με διαφορετικό πρόσωπο γιατί έχει έναν πασαδόρο παραπάνω και μάλιστα μιλάμε για τον έμπειρο Λιβαθηνό. Έχουν αλλάξει πολλά στην Παναχαϊκή τις τελευταίες ημέρες. Η ήττα της Παναχαϊκής από τη Νίκη τους κάνει πιο επικίνδυνους γιατί θα παίζουν όλους τους αγώνες σαν τελικούς. Εμείς πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και πειθαρχία. Είναι ένα κομβικό παιχνίδι για μας. Είναι από τα ματς που είμαστε φαβορί και πρέπει να δούμε αν το αντέχει αυτό η ομάδα. Είναι ένα εγκεφαλικό ματς που πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή σε όλους τους τομείς».

«Η Κηφισιά έχει αυτοματισμούς»

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Γιώργος Λυκούδης δεν έχει αγωνιστεί στο παρελθόν κόντρα στην Κηφισιά αλλά ως προπονητής είχε παίκτη τον Κώστα Αρσενιάδη στη Νίκαια. Όλοι οι παίκτες της πατρινής ομάδας είναι καλά στην υγεία τους.

«Ξέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα. Η Κηφισιάς έχει δημιουργήσει αυτοματισμούς στο παιχνίδι της και δεν κάνει εύκολα λάθη. Για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του αγώνα πρέπει να πιάσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας. Στη μία εβδομάδα που είμαι στην ομάδα βλέπω με χαρά πως υπάρχει πολύ μεγάλη διάθεση για δουλειά από τους παίκτες. Όλοι θέλουν να σωθεί η ομάδα και τα δίνουν όλα στις προπονήσεις. Αυτό είναι το καλύτερο πράγματα για έναν προπονητή. Είναι ότι καλύτερο να έχεις αθλητές που δίνουν την ψυχή τους στις προπονήσεις και είμαι βέβαιος πως και το ίδιο θα γίνει και στους αγώνες».

Είναι ο πρώτος αγώνας Α.Ο.Κηφισιάς – Παναχαϊκή για τη Βόλεϊ Λιγκ.

Σαβ.16/11/2013 Ζηρίνειο 19.00 ΑΟ Κηφισιάς - Παναχαϊκή

Διαιτητές: Ονόπας, Φραγκάκης, Παρατηρητής: Βασιλειάδης, Επόπτες: Ζώης, Καλομοίρης, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη