Print this page
17-11-2013

Ευχαριστήριο της ΑΕΚ για την φιλοξενία στη Σύρο

Rate this item
(0 votes)

Απογοητευμένοι από την εξέλιξη, που είχε ο αγώνας κόντρα στον Φοίνικα αλλά και με τις καλύτερες εντυπώσεις από την φιλοξενία, που έτυχαν στη Σύρο, τόσο από την διοίκηση του Φοίνικα, όσο και από το τοπικό κλαμπ της Original 21, επιστρέφουν το βράδυ στην Αθήνα, μετά από τη διήμερη παραμονή τους στο όμορφο νησί των Κυκλάδων, τα μέλη της κιτρινόμαυρης αποστολής, επικεφαλής της οποίας ήταν ο ίδιος ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Κοτσάτος.

Ο κ. Κοτσάτος μαζί με τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και τα υπόλοιπα στελέχη της ομάδας παρευρέθηκαν το Σάββατο το βράδυ σε δείπνο, που τους παρέθεσε το κλαμπ Original 21 της Σύρου σε εστιατόριο της Ερμούπολης. Η βραδιά κύλησε όμορφα χάρις στην άψογη φιλοξενία των οικοδεσποτών.

Παρά την πίκρα τους από το αποτέλεσμα οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, αναγνωρίζοντας τον αγώνα στον οποίο επιδίδονται η διοίκηση και οι παίκτες για να ξαναβάλουν την ομάδα στο χάρτη του ελληνικού βόλεϊ, έκαναν το παν για να μεταδώσουν το κέφι τους στους καλεσμένους, αποδεικνύοντας γι άλλη μια φορά ότι βρίσκονται κοντά στην ομάδα, όχι μόνο στις νίκες αλλά και στις ήττες.

Από την πλευρά τους, ο πρόεδρος, κ. Κοτσάτος και ο γενικός αρχηγός, κ. Μακρής στη σύντομη ομιλία τους, ευχαρίστησαν τα παιδιά του κλαμπ για την πρόσκληση και με την ευκαιρία τόνισαν πως η διοίκηση θα κάνει τα πάντα για να υλοποιηθεί κάποια στιγμή ο στόχος της, που είναι η ΑΕΚ να σηκώσει τρόπαια και στο βόλεϊ.

Λίγο πριν αναχωρήσει από το νησί ο πρόεδρος της ΑΕΚ θέλησε να εκφράσει και δημόσια τις ευχαριστίες του προς τα μέλη του κλαμπ της Original 21 στη Σύρο για την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο γήπεδο και για τη ζεστή φιλοξενία τους στο δείπνο που παρέθεσαν στην αποστολή.

Ακόμη (θέλησε) να απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στη Διοίκηση του Φοίνικα για την άψογη φιλοξενία, που επιφύλαξε στην αποστολή της ΑΕΚ, τόσο εντός, όσο

και εκτός γηπέδου. Εκείνο που έκανε τρομερή εντύπωση στους διοικούντες της ΑΕΚ ήταν το γεγονός ότι, ενώ στο γήπεδο δεν έπεφτε καρφίτσα και παρά την παρουσία φιλάθλων και των δυο ομάδων, ήταν αρκετοί για την τήρηση της τάξης τρεις μόλις αστυνομικοί…