Print this page
01-12-2013

Αίτημα του Εθνικού για να καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα με τον Φοίνικα

Rate this item
(1 Vote)
Το απαγορευτικό απόπλου που ισχύει από το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά για τα νησιά του Αιγαίου κράτησε την αποστολή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Αθήνα.
Η ακριτική ομάδα είχε προγραμματισμένη αναχώρηση στις 17.30 για τη Σύρο όπου αύριο στις 19.00 έχει προγραμματιστεί το ντέρμπι κορυφής της 8ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έθεσε στην ΕΣΑΠ κι επίσημα αίτημα για έναρξη του αγώνα στις 20.00 ή και αργότερα ώστε να προλάβει να ταξιδέψει ακόμα και με αεροπλάνο μέσω Μυκόνου το απόγευμα της Δευτέρας στις 15.00. Επίσης θα γίνει προσπάθεια η αποστολή να αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας (07.30) με πλοίο από τον Πειραιά.
 
Το αίτημα έγινε αποδεκτό από την Επιτροπή πρωταθλήματος όπου μάλιστα πρόεδρος είναι ο εκπρόσωπος του Φοίνικα στην ΕΣΑΠ Γιώργος Λεονταρίτης. «Ελπίζουμε να υπάρχει η μικρότερη ταλαιπωρία για τον Εθνικό και να δουν οι φίλοι του βόλεϊ έναν ωραίο αγώνα μεταξύ των δύο κορυφαίων ομάδων. Πάντως η πρόταση μου προς τον Εθνικό ήταν να ταξιδέψει με πλοίο το πρωί της Δευτέρας για να έχουν περισσότερο χρόνο ξεκούρασης. Η τελική επιλογή είναι δική τους. Η Σύρος είναι φιλόξενη για όλες τις ομάδες. Κάτι τέτοιες ώρες βλέπουν όλοι ποιες είναι οι δικές μας δυσκολίες στις μετακινήσεις που κάνουμε όλο το χρόνο», είπε ο Λεονταρίτης.