Print this page
02-12-2013

Έρικ Βερστάτεν: «Χάσαμε ευκαιρία στην Αθήνα»

Rate this item
(0 votes)
Ντεμπούτο στον πάγκο της Νόλικο Μαασέικ στο Τσάμπιονς Λιγκ θα κάνει ο Έρικ Βερστάτεν στον αυριανό αγώνα (3/12, 21.30) με τον Ολυμπιακό. Πήρε την θέση του Ιταλού Βιτσέντσο ντι Πίντο που κοουτσάρισε τη Νόλικο Μαασέικ στον αγώνα με τον Ολυμπιακού στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη. Η αλλαγή συνοδεύεται και από την αλλαγή φιλοσοφίας στο προφίλ του συλλόγου με την πρώθηση στη βασική εξάδα των Βέλγων διεθνών.
«Στην Ελλάδα χάσαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Οι παίκτες μου έχουν ένα επιπλέον κίνητρο να κερδίσουν για να ελπίζουν σε πρόκριση. Το σίγουρο είναι πως θα παρουσιαστούμε με κάποιες αλλαγές στον αυριανό αγώνα και ελπίζω να φέρουν αποτέλεσμα», δήλωσε ο νέος προπονητής της Νόλικο Ερικ Βερστάτεν.
 
«Στόχος ο ευρωπαϊκός τίτλος»
 
Για το 200ο ευρωπαικό παιχνίδι της Νόλικο ο γενικός μάνατζερ Ρενέ Κορτσέιν δήλωσε: «Η ιστορία μας ξεκινάει την 1η Νοεμβρίου 1986, όταν παίξαμε στην Ανατολική Γερμανία με τη Λειψία. Το ρεκόρ μας είναι 122 νίκες και 77 ήττες με 156 ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Κύπελλο Πρωταθλητριών. Συνολικά στα ευρωπαϊκά κύπελλα έχουμε 199 αγώνες. Φτάσαμε τρεις φορές στο φαιναλ φορ του Κυπέλλου Πρωταθλητριών και άλλες τόσες στο CEV Cup, ενώ πήραμε μέρος και σε δυο Σούπερ Καπ. Κερδίσαμε τέσσερα ασημένια και τρία χάλκινα μετάλλια και ο μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση ευρωπαϊκού τίτλου».