Print this page
12-12-2013

Γιώργος Βλαχογιάννης: «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μου ζήτησαν 400 εισιτήρια»

Rate this item
(0 votes)
Στο "Αθλητικό Μetropolis" και στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" μίλησε ο Έλληνας ομογενής πρόεδρος της Γερμανικής ομάδας TV Μπουλ που θα αντιμετωπίσει η ομάδα βόλει του ΠΑΟΚ στη φάση των "8" του CEV Cup. Nα σημειωθεί πως η Μπουλ έκανε τη μεγάλη ανατροπή και απέκλεισε στην έδρα την Κούνεο!
Ο  πρόεδρος του γερμανικού συλλόγου Γιώργος Βλαχογιάννης αποκάλυψε πως από το πρωί έχει δεχθεί απανωτά τηλεφωνήματα από τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ στη Γερμανία ,οι οποίοι του ζήτησαν 400 εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα που θα γίνει επί Γερμανικού εδάφους, με τον ίδιο να μην είναι αρνητικός, αλλά ιδιαίτερα δεκτικός σε αυτό το ενδεχόμενο. Μάλιστα ο πρόεδρος της Μπουλ επικοινώνησε ήδη με ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Για τους επικείμενους αγώνες με τον ΠΑΟΚ : "Ήταν το όνειρο μου. Όταν είδα ότι μπορούσαμε να βρεθούμε με τον ΠΑΟΚ είπα στους παίκτες της ομάδας ότι πρέπει να κάνουν τα πάντα γιατί είναι το όνειρο μου να παίξουμε στη Θεσσαλονίκη. Για τον ΠΑΟΚ ήμουν σίγουρος ότι θα περνούσε, εμείς όμως έπρεπε να περάσουμε την Κούνεο. Και μετά την ήττα που γνωρίσαμε μέσα στην έδρα μας τα πράγματα δυσκόλεψαν. Καταφέραμε όμως και περάσαμε μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα. Στο Κούνεο δεν πήγα αλλά στη Θεσσαλονίκη θα έρθω γιατί έχω φίλους και θα έρθουν και οι γονείς μου".
Για το πως ξεκίνησε η ενασχόληση του με το βόλει: "Ήμουν αθλητής του βόλει αλλά έπαιζα σε μικρές κατηγορίες. Ο αδελφός μου που είναι μικρότερος έπαιξε μέχρι την Α2 κατηγορία Γερμανίας".

Όσο για το ποια είναι η Μπουλ που θα βρει ο ΠΑΟΚ στο δρόμο του τόνισε: "Όταν αναλάβαμε την ομάδα πριν από 10 χρόνια έπαιζε στην Α4 Γερμανίας. Βάλαμε σαν στόχο μέσα στην δεκαετία να παίζει η ομάδα στην Α1 και στην Ευρώπη και τα καταφέραμε μέσα σε 5 χρόνια. Εδώ και πέντε χρόνια η ομάδα παίζει στην Α1 Γερμανίας και στο CEV Cup. Στη διοίκηση είμαστε 6 άτομα που έχουμε επιχειρήσεις. Εγώ για παράδειγμα έχω μια εταιρία στην Καλσρούη που απασχολεί 170 άτομα. Αυτό που μας συνδέει είναι η αγάπη μας για το βόλει".

Όσο για το αν η διοίκηση καλύπτει τις ανάγκες της ομάδες ο κ.Βλαχογιάννης τόνισε: "Το μπάτζετ της ομάδας καλύπτεται από τους χορηγούς και τις εισπράξεις εισιτηρίων. Έχουμε ένα γήπεδο χωρητικότητας 1700 θέσεων το οποίο είναι συνήθως γεμάτο".

Σε ερώτηση για το πως θα καλύψει τις ανάγκες των οπαδών του ΠΑΟΚ που ζουν στην Γερμανία και θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα ο κ.Βλαχογιάννης τόνισε: "Με έχουν πάρει ήδη χθες το πρωί οι υπεύθυνοι των συνδέσμων του ΠΑΟΚ εδώ στη Γερμανία και μου ζήτησαν 400 εισιτήρια.   Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς φίλους στη Γερμανία.  Θα τους εξυπηρετήσουμε. Θα μεγαλώσουμε την χωρικότητα , μπορούμε να το κάνουμε για να τους εξυπηρετήσουμε".

Όσο για το που βρίσκεται η πόλη που θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ ο πρόεδρος της Μπουλ τόνισε: "Η πόλη Μπουλ είναι μια πόλη με 30 χιλιάδες κατοίκους και βρίσκεται 40χλμ από την Καλσρούη, 130χλμ από την Στουτγάρδη, και 180χλμ από την  Φρανκφούρτη".

Για το πως περιμένει τα παιχνίδια και αν είναι μπερδεμένος που θα αντίπαλος του θα είναι μια ελληνική ομάδα: "Με αγωνία. Σίγουρα θα είμαι λίγο μπερδεμένος. Ελπίζω να δούμε δύο ωραίους αγώνες, ένα φιλικό αγώνα και οι δύο ομάδες να πάνε μπροστά το άθλημα του βόλει".