Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-12-2013

Ανακοίνωση του ΤΑΑ ΑΕΚ για Κατσανεβάκη, Αχιλλεόπουλο

Rate this item
(0 votes)
Το ΤΑΑ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σταύρο Κατσανεβάκη και τον Γιάννη Αχιλλεόπουλο. Οι δυο αθλητές υπέγραψαν με την ομάδα μας συμβόλαια συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν.
Η διοίκηση καλωσορίζει τους δυο παίκτες στην οικογένεια της ΑΕΚ και θεωρεί ότι στο πρόσωπό τους έκανε δυο πολύ καλές επιλογές.
 
Ο Σταύρος Κατσανεβάκης γεννήθηκε στις 5 Ιουλίου 1975. Έχει ύψος 1.97 μ. και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού. Είχε αγωνιστεί ξανά στην ΑΕΚ τη σεζόν 2000-01 και την τριετία 2005-08. Πέρυσι είχε βοηθήσει τον Παμβοχαϊκό να φτάσει στον τελικό του πρωταθλήματος. Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στην Κύζικο Ν. Περάμου μέχρι που έμεινε ελεύθερος.
 
Ο Γιάννης Αχιλλεόπουλος γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου 1989. Έχει ύψος 1.84 μ και αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο. Προηγούμενη ομάδα του ήταν η Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 από την οποία ήρθε στην ΑΕΚ τον Σεπτέμβριο. Όμως ένα διαδικαστικό θέμα με το δελτίο του δεν επέτρεπε μέχρι τώρα την ενεργοποίηση του.
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject