Print this page
20-12-2013

Γιάννης Αχιλλεόπουλος: «Το έφερε έτσι η μοίρα...»

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague

Ο Γιάννης Αχιλλεόπουλος θα ενσωματώθηκε στην ομάδα της ΑΕΚ και μάλιστα θα κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στην Παναχαϊκή με την οποία αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν.

Ξεκίνησε το 2007 από τις Ακαδημίες της Ε.Α Πατρών. Το 2008 προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό δελτίο. Το 2009 παραχωρήθηκε δανεικός στον Πανελλήνιο με τον οποίο ανέβηκε στην Α1. Το 2010 πήγε στον Κόροϊβο Αμαλιάδας και το 2011 επέστρεψε στην Ε.Α Πατρών. Το 2012 εντάχθηκε  στην Παναχαϊκή. Στην ΑΕΚ ήρθε τον περασμένο Σεπτέμβριο αλλά το δελτίο του εκδόθηκε πριν από μερικές μέρες.

«Το έφερε έτσι η μοίρα ώστε το πρώτο μου παιχνίδι με την ΑΕΚ να είναι εναντίον της προηγούμενης ομάδας μου. Τα συναισθήματά μου είναι ανάμικτα. Θα χαρώ που θα δω παλιούς μου συμπαίκτες αλλά θα χαρώ πιο πολύ αν κερδίσουμε το ματς. Από ότι έχω δει φέτος η Παναχαϊκή είναι μια μαχητική ομάδα, ικανή για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Μπορεί να κερδίσει ομάδες που είναι καλύτερες της αλλά να χάσει από χειρότερες της. Ποτέ δεν ξέρεις, τι πρόσωπο θα παρουσιάσει. Γι αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας», δήλωσε ο Αχιλλεόπουλος.