Print this page
22-12-2013

Η ΑΕΚ έλυσε το συμβόλαιο του Γκενς

Rate this item
(0 votes)
Το ΤΑΑ ΑΕΚ ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του Γιόρντι Γκενς και τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα. Η ανακοίνωση:

«To TAA AEK ανακοινώνει ότι λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία του με τον Γιόρντι Γκενς. Ο Ισπανός πασαδόρος υπέγραψε τα σχετικά έγγραφα και μετά τη λήξη του αγώνα με την Παναχαϊκή αποχαιρέτησε τον προπονητή και τους συμπαίκτες του. Βάσει του όρου, που έχει συμπεριληφθεί στη λύση του συμβολαίου, ο Γκενς δεν μπορεί να μεταγραφεί σε άλλη ελληνική ομάδα μέσα στην τρέχουσα περίοδο.

Η διοίκηση του ΤΑΑ ΑΕΚ, κατανοώντας το προσωπικό πρόβλημα του αθλητή, συναίνεσε με λύπη της στο «διαζύγιο». Σε αυτούς τους τέσσερις μήνες, που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ ο Γιόρντι Γκενς τίμησε τη φανέλα και βοήθησε τη νεοφώτιστη ομάδα μας να πραγματοποιήσει μια αξιοσημείωτη πορεία στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α1.

Η διοίκηση του ΤΑΑ ΑΕΚ ευχαριστεί τον Γιόρντι Γκενς για την προσφορά του και του εύχεται «καλή τύχη» στη συνέχεια της καριέρας του. Επιθυμεί δε να γνωστοποιήσει αυτό που τόνισε και στον ίδιο κατά την αποχώρησή του, πως η πόρτα της ΑΕΚ θα είναι πάντα ανοιχτή γι αυτόν, αν κι όποτε θελήσει να επιστρέψει στην Ελλάδα»

Ο Γιόρντι Γκενς αποχωρώντας από την ΑΕΚ έκανε τις εξής δηλώσεις στη σελίδα «Της Καρδιάς» στο Facebook:

«Τις τελευταίες εβδομάδες δεν ένιωθα καλά και δεν ήμουνα σε θέση να προσφέρω αυτά που εγώ μπορούσα και η ΑΕΚ ήθελε από μένα. Πιστεύω ότι αν έμενα μόνο κακό θα έκανα στην ομάδα. Η ΑΕΚ προχωράει, πάει καλά, όπως βλέπετε. Της εύχομαι τα καλύτερα για τη συνέχεια. Πάντα θα την έχω στην καρδιά. Να το ξέρουν όλοι, αυτό. Ελπίζω να με συγχωρέσουν που φεύγω. Νομίζω ότι ήταν το καλύτερο αυτή τη στιγμή για μένα.Η επόμενη μέρα φεύγοντας από την ΑΕΚ δεν είναι ξεκάθαρη για μένα. Δεν έχω βρει άλλη ομάδα. Δεν ισχύουν όσα γράφονται για το Ιράν. Φεύγω για τη Βαρκελώνη, θα μείνω εκεί μερικές μέρες για να ηρεμήσω και μετά θα δω τι θα κάνω. Ευχαριστώ τον κόσμο της ΑΕΚ για την συμπαράσταση που έδειξε στην ομάδα και σε μένα προσωπικά. Θέλω να τους πω να συνεχίσουν να αγαπούν και να στηρίζουν την ομάδα γιατί τους έχει ανάγκη. Δεν ξέρω αν θα με ξαναδείτε στην Ελλάδα, αυτό είναι κάτι που το ξέρει μόνο ο Θεός. Θα ήθελα όμως κάποτε να επιστρέψω.»