Print this page
23-12-2013

Απολογισμός από Παγιάν και Κρέτση

Rate this item
(0 votes)
Με την ΑΕΚ στο τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Volleyleague, να μετράει 6 νίκες και 5 ήττες, οι Χορχέ Παγιάν και Νίκος Κρέτσης κάνουν τον απολογισμό της μέχρι στιγμής πορεία της Ένωσης καθώς και τις προβλέψεις του ενόψει του Β΄ γύρου.
Παγιάν: «Καλύτεροι στον δεύτερο»
 
«Η νίκη επί της Παναχαϊκής θα μας επιτρέψει να κάνουμε καλές γιορτές και μετά να επιστρέψουμε με καινούργιες δυνάμεις στη δουλειά. Σαν καινούργια ομάδα που είμαστε είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας στον 1ο γύρο. Όμως παρά τα διάφορα προβλήματα τραυματισμών, θα μπορούσαμε να έχουμε μαζέψει περισσότερους βαθμούς. Όμως και πάλι είμαστε μέσα στους στόχους μας».
«Έχουμε περιθώρια βελτίωσης και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος. Προσωπικά το τελευταίο διάστημα δεν παίζω στο 100% γιατί δεν με έχουν ακόμη αφήσει οι ενοχλήσεις από το διάστρεμμα που έπαθα στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό. Τώρα με τη διακοπή θα ξεκουράσω το πόδι μου και όταν θα επιστρέψω στις προπονήσεις θα είμαι απόλυτα καλά».
 
Κρέτσης: «Από εμάς εξαρτάται να πάμε την ομάδα ψηλά»
 
O έμπειρος πασαδόρος τόνισε: «Κερδίζοντας την Παναχαϊκή ολοκληρώσαμε με επιτυχία τις υποχρεώσεις μας στον 1ο γύρο του πρωταθλήματος. Οι τρεις τελευταίοι βαθμοί που πήραμε μας βοήθησαν να πλασαριστούμε σε μια καλή θέση από την οποία ξεκινώντας, μπορούμε να κάνουμε την αντεπίθεση στον δεύτερο γύρο, με δεδομένο και ότι το πρόγραμμα-θεωρητικά μιλώντας πάντα- είναι ευνοϊκό για την ΑΕΚ στη συνέχεια. Με λίγα λόγια, κρατάμε την τύχη μας στα χέρια μας. Έχοντας να παίξουμε με τους ανταγωνιστές μας στη Γλυφάδα εξαρτάται από εμάς να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε και να οδηγήσουμε την ομάδα ψηλά».