Print this page
29-12-2013

Ντούσκο Νοβοσέλατς: «Η ΑΕΚ ήταν μία μεγάλη έκπληξη»

Rate this item
(0 votes)
Ο Dusko Novoselac, νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, δηλώνει έτοιμος για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ο Σέρβος πασαδόρος λίγο πριν έρθει στην Αθήνα για να ξεκινήσει προπονήσεις με την ΑΕΚ μίλησε στη σελίδα «Της Καρδιάς» στο Facebook για τη μεταγραφή του και τις επιδιώξεις του. Είπε συγκεκριμένα:

-Για τα συναισθήματά του:

«Eίμαι πολύ ενθουσιασμένος. Μετά από ένα όχι και τόσο σπουδαίο πρώτο εξάμηνο στην Bratislava, είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα. Έχω πολύ καλές εντυπώσεις από την περσινή σεζόν, και αδημονώ να γράψω ένα νέο κεφάλαιο της μικρής ιστορίας μου στην Ελλάδα».

-Για την πρόταση της ΑΕΚ

«Έτσι είναι η φύση του επαγγέλματός μας , μερικές φορές ευκαιρίες σαν κι αυτή εμφανίζονται ξαφνικά μπροστά σου. Σίγουρα ήταν έκπληξη. Μια προσφορά από ομάδα σαν την ΑΕΚ είναι πάντα σοβαρή μπίζνες. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα , έχει μεγάλο όνομα και αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για μένα».

-Για την αναπλήρωση του Γκενς

«Δεν είμαι σε θέση να πω αν έχουμε το ίδιο στυλ παιχνιδιού. Ο Gens είναι σπουδαίος παίκτης και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να του ευχηθώ «καλή τύχη» στη συνέχεια της καριέρας του. Όσο για μένα, υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό κι ελπίζω η ομάδα να παίξει καλύτερα στο δεύτερο μέρος της σεζόν» .

-Για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται...

«Αισθάνομαι ότι μπορώ να παίξω και αύριο , αν χρειαστεί . Κάνω δυο προπονήσεις κάθε μέρα. Οι παίκτες πρέπει να είναι 100% έτοιμοι καθ 'όλη τη διάρκεια σεζόν. Θα έρθω στην Αθήνα παραμονές της Πρωτοχρονιάς ώστε να κάνω όσο το δυνατόν περισσότερες προπονήσεις με την ομάδα πριν από την έναρξη του δεύτερου γύρου . Νομίζω ότι θα είμαι εντάξει ».

-Για την αναμέτρηση με τον συμπατριώτη του, Νίκολα Μιχαΐλοβιτς στον ημιτελικό του φάναλ- 4 του Λιγκ Καπ

«Είχαμε βρεθεί αντίπαλοι μια φορά όταν ήμουν στην Radnicki Kragujevac και αυτός ήταν στην Partizan . Άκουσα ότι παίζει πολύ καλά αυτή τη σεζόν και χαίρομαι γι αυτό. Ανυπομονώ να τον συναντήσω στο γήπεδο, όταν θα παίξουμε με τον Εθνικό. Αυτόν και τον Ανδρέα Ανδρεάδη , που είναι φίλος μου από την περασμένη σεζόν, όταν αγωνιζόμασταν μαζί στον Ηρακλή»..