Print this page
29-12-2013

Η ΑΕΚ 3-1 την Εθνική Εφήβων

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague
Σε φιλικό αγώνα που έγινε στο κλειστό της Γλυφάδας, η ΑΕΚ νίκησε με 3-1 σετ την εθνική Εφήβων. Η ΑΕΚ αγωνίστηκε με αρκετούς αναπληρωματικούς δεδομένου ότι ήσαν άρρωστοι οι Πέτρογλου, Αχιλλεόπουλος ενώ ένιωθαν κάποιες ενοχλήσεις οι Γκούζντα, Αλεξίου. Δεν αγωνίστηκε επίσης ο Παγιάν. Την ΑΕΚ κοουτσάρισε ο Άκης Φλαούνας καθώς ο Γιώργος Κλαρούδας ήταν κλινήρης.

Τα σετ: 25-15, 21-25, 25-20, 15-9.

AEK (Φλαούνας): Κατσανεβάκης, Μαντέκας, Κρέτσης, Τόρες, Τοκάνης, Ρουμελιωτάκης, Παπαδόπουλος , Παπακυριακού, Χατζόπουλος.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ (Αγγελόπουλος): Παπάζογλου, Τσέλιος, Κασαμπαλής, Σπυριούνης, Βουλκίδης, Φωτιάδης, Καρασαβίδης (λ), Τσιράκης (λ), Μούχλιας, Κωστόπουλος, Μελλές, Δημητούλης, Ιωαννίδης.

Ο προπονητής της εθνικής Εφήβων Άρης Αγγελόπουλος δήλωσε: «Αυτοί οι αγώνες είναι περισσότερο γνωριμίας με τα παιδιά. Δοκιμάσαμε και σήμερα κάποια πράγματα για να δούμε τις αγωνιστικές τους αντιδράσεις. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή τους. Ευχαριστούμε την ΑΕΚ που έδωσε τη δυνατότητα στα παιδιά να παίξουν σε αυτό το επίπεδο. Της εύχομαι να υλοποιήσει τους στόχους της μέσα στη σεζόν».

Ο Άκης Φλαούνας που κοουτσάρισε την ΑΕΚ δήλωσε: «Ήταν ένα ματς στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Κάναμε μερικές δοκιμές σε συστήματα και δώσαμε την ευκαιρία σε νέα παιδιά να παίξουν. Ήταν φυσικό να λείπει η πολύ ενέργεια γιατί προηγήθηκε προπόνηση με βάρη. Μπορέσαμε επίσης να δούμε τα νέα ταλέντα του ελληνικού βόλεϊ και να διαπιστώσουμε την καλή δουλειά που γίνεται».