Print this page
07-01-2014

Η ΑΕΚ 3-1 την Παναχαϊκή σε φιλικό στη Γλυφάδα

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague

Σε φιλικό αγώνα που έγινε στο κλειστό της Γλυφάδας η ΑΕΚ νίκησε την Παναχαϊκή με 3-1 σετ (το τέταρτο σετ ήταν τάι-μπρέικ). Με την ομάδα της «Ένωσης» αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο πασαδόρος, Ντούσκο Νοβοσέλατς, ο οποίος άφησε καλές εντυπώσεις.

Απουσίασε ο Παπαδόπουλος ο οποίος έχει υποστεί θλάση στον ραχιαίο. Οι δυο προπονητές, Γιώργος Κλαρούδας και Γιώργος Λυκούδης δήλωσαν μετά τον αγώνα:

Τα σετ: 25-16, 25-23, 19-25, 15-12.

AEK (Kλαρούδας): Κατσανεβάκης 7 , Μαντέκας 9, Κρέτσης 1, Τόρες 14, Παγιάν 17, Γκούζντα (58% υπ), Πέτρογλου 6 , Νοβοσέλατς 4 , Αχιλλεόπουλος (75% υπ), Χατζόπουλος 2. Τοκάνης 2, Ρουμελιωτάκης 3.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Λυκούδης): Γκοτς 12π. Σαρικεϊσογλου 9 , Λιβαθηνός , Ρουμελιώτης Ν 15, Ρουμελιώτης Π. 5, Βλαχοστάθης 5 , Βασιλάκος (λ), Κορφιάτης, Μαυραγάνης, Ντονάς.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Γιώργος Κλαρούδας δήλωσε:

«Η ομάδα έδειξε καλή εικόνα στο φιλικό που ήταν το πρώτο παιχνίδι μας μετά από καιρό. Μας δόθηκε η ευκαιρία να δούμε και το Νοβοσέλατς . Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση. Πιστεύω ότι θα είμαστε ακόμη καλύτεροι στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό και ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου».

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Γιώργος Λυκούδης είπε:

«Ευχαριστούμε την ΑΕΚ για τη φιλοξενία. Εμείς σε αυτά τα ματς θέλουμε να ενσωματώσουμε τα δυο νέα παιδιά στην ομάδα (Σαρικεϊσογλου, Γκοτς). Παίζουμε αυτά τα φιλικά για να βρουν αγωνιστικό ρυθμό. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα, το είδαμε και στον αγώνα πρωταθλήματος. Της ευχόμαστε «Καλή Χρονιά».