Print this page
10-01-2014

Η ΑΕΚ χωρίς Νοβοσέλατς με Παμβοχαϊκό

Rate this item
(0 votes)
Χωρίς τον Ντούσκο Νοβοσέλατς θα αγωνιστεί η ΑΕΚ κόντρα στον Παμβοχαϊκό την Κυριακή (12/1 στις 17:30) στο κλειστό της Γλυφάδας για την 1η αγωνιστική του 2ου γύρου του πρωταθλήματος της Volleyleague.

Στον νεοποκτηθέντα Σέρβο πασαδόρο δεν εκδόθηκε μέχρι σήμερα δελτίο καθώς η σέρβικη ομοσπονδία δεν έχει στείλει το πιστοποιητικό που απαιτείται για τη μετακίνηση του αθλητή, αξιώνοντας να της καταβληθεί παράβολο, παρά το γεγονός ότι Νοβοσέλατς είχε τακτοποιήσει την σχετική υποχρέωση το καλοκαίρι όταν πήρε μεταγραφή για την ομάδα της Μπρατισλάβα. Η διοίκηση της ΑΕΚ έκανε μια τελευταία απόπειρα σήμερα το πρωί αλλά δίχως αποτέλεσμα. Συνεχίζει όμως τις προσπάθειές της και ευελπιστεί ότι στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας το θέμα θα λήξει αισίως.

Απών από τη σημερινή προπόνηση των κιτρινόμαυρων ήταν ο Κόνραντ Γκούζντα ο οποίος ταλαιπωρείται από μια ίωση και πιθανότατα δεν θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Κλαρούδα για τον κυριακάτικο αγώνα, οπότε το ρόλο του λίμπερο θα αναλάβει ο Γιάννης Αχιλλεόπουλος. Εκτός αποστολής θα τεθεί και ο Ηρακλής Παπαδόπουλος ο οποίος έχει υποστεί θλάση στον ραχιαίο και αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις από Δευτέρα.

Ξεκίνησε σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό. Η διοίκηση του ΤΑΑ έχει κάνει κάλεσμα στον κόσμο να ενισχύσει την ομάδα ώστε να μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις της στον 2ο γύρο και αναμένεται «καυτή» κιτρινόμαυρη κερκίδα μεθαύριο στο «Μάκης Λιούγκας». Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου 2 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

Πηγή: ΤΑΑ ΑΕΚ