Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
13-02-2014

O Σιδηρόπουλος βρήκε το φλουρί στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (φωτό)

Rate this item
(0 votes)
Με αφορμή την καθιερωμένη κοπή της ετήσιας πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης παρέθεσε δείπνο στο γνωστό παραλιακό εστιατόριο «Χάραμα» στους παίκτες, το προπονητικό team και τα μέλη της Διοίκησης του ΤΑΑ. Ο τυχερός της βραδιάς, από πλευράς παικτών ήταν ο αρχηγός της ομάδας Γρηγόρης Σιδηρόπουλος, στον οποίο έπεσε το φλουρί.

Μέσα σε ένα κλίμα, όπου το χαμόγελο πρωτοστατούσε δόθηκε η ευκαιρία για έναν mini απολογισμό του περσινού πρωταθλήματος και της φετινής πορείας της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι εξαιρετικοί μεζέδες που επιμελήθηκε ο σεφ του καταστήματος, το υπέροχο κρασί που έρρεε σε συνδυασμό με την διακριτική, ελληνική μουσική, έκαναν την ατμόσφαιρα πάρα πολύ ευχάριστη με τα πειράγματα και τα γέλια να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Πρόεδρος του ΤΑΑ Γιάννης Τζίμας αφού ευχαρίστησε τους παίκτες και το προπονητικό team για την περσινή και φετινή πορεία της ομάδας, ευχήθηκε και η φετινή χρονιά να έχει αίσιο τέλος και υγεία για όλους όσους συμμετέχουν σε αυτήν την προσπάθεια.

Από πλευράς παικτών το λόγο πήρε στη συνέχεια ο νεαρός άσσος του Εθνικού Γρήγορης Κοντοστάθης, ο οποίος εξήρε το αγωνιστικό πνεύμα και πάθος όλων των συμπαικτών του, ευχαρίστησε τη Διοίκηση, που είναι πάντα στο πλευρό τους και ευχήθηκε υγεία και καλή επιτυχία στην ομάδα που είναι ακόμα μέσα στους στόχους της.

Το μέλος της Διοίκησης του ΤΑΑ, κ. Θεόδωρος Μαυρίδης κάνοντας κι αυτός με τη σειρά του έναν mini απολογισμό για την περσινή και φετινή πορεία της ομάδας ευχόμενος υγεία για όλους, έκλεισε τις ομιλίες λέγοντας την ατάκα της βραδιάς, όταν εξήρε τις προσπάθειες των παικτών αλλά και των προπονητών για τη φετινή πορεία των πρωτοπόρων, «Εσείς δεν μας δικαιώσατε… μας παραδικαιώσατε», προκαλώντας το αυθόρμητο χειροκρότημα όλης της παρέας.

Κάπου εκεί, έφτασε η ώρα για το τελετουργικό της βραδιάς, που ήταν η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Τυχερός της βραδιάς, από πλευράς παικτών ήταν ο αρχηγός της ομάδας Γρηγόρης Σιδηρόπουλος, στον οποίο έπεσε το φλουρί, που αντιστοιχούσε σε ένα όμορφο δώρο (ρολόι).

Είπαμε από πλευράς παικτών, γιατί ο κ. Τζίμας είχε μεριμνήσει και πίτα για τα μέλη και τις οικογένειες του Δ.Σ και του προπονητικού team. Τυχερή αναδείχθηκε η σύζυγος του προπονητή της ομάδας κα. Σταυρούλα Μουστακίδου, που το δικό της φλουρί αντιστοιχούσε σε ένα υπέροχο κόσμημα.

Η όμορφη βραδιά συνεχίστηκε και τελείωσε με γέλια και πειράγματα, όπως ακριβώς είχε αρχίσει, χωρίς φυσικά να υπερβεί τα όρια του αθλητικού ωραρίου, καθόσον οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας… συνεχίζονται!

Πηγή: ΤΑΑ Εθνικός

 

Σε λίγο περισσότερες φωτό

 

 

pita-ethnikos3.jpgpita-ethnikos1.jpgpita-ethnikos2.jpgtzimas.jpgpita-ethnikos4.jpgpita-ethnikos7.jpgsidiropoulos-tzimas.jpgpita-ethnikos5.jpgpita-ethnikos6.jpgpita-ethnikos8.jpg

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject