Print this page
06-03-2014

Παγκόσμιο και Πανελλήνιο οι στόχοι των «μικρών» του Εθνικού

Rate this item
(0 votes)
Οι Παίδες και οι Έφηβοι της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, συνεχίζουν τις προπονήσεις και την προετοιμασία τους, παρά τις επιπλοκές που παρουσιάσθηκαν στο αγωνιστικό τους πρόγραμμα για τον φετινό της στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του 4ου σερί Πανελλήνιου πρωταθλήματος.
Εκτός όμως από τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση της ΕΟΠΕ, υπάρχει κι άλλος ένας μεγάλος στόχος, το σχολικό πρωτάθλημα, που φέτος ο πρωταθλητής Ελλάδας θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Όπως είναι γνωστό το 3ο ΓΕΛ της Αλεξανδρούπολης, στο οποίο ανήκουν όλοι σχεδον οι νεαροί παίχτες του Εθνικού, είναι ο περυσινός κάτοχος του τίτλου και φέτος θέλει να κρατήσει το τρόπαιο και πάλι στην πόλη μας , αλλά και να συμμετάσχει για πρώτη φορά στην Ιστορία της πόλης σ’ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Φυσικό είναι λοιπόν, ότι πρέπει να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για να ανταπεξέλθουν σε όλες τις διοργανώσεις με επιτυχία. Γι αυτό και οι προπονητές τους Τσουλκανάκης Δημήτρης και Κούλης Μαρίνος σε συνεργασία με τον προπονητή του 3ου ΓΕΛ Γκαρνέτα Χρήστο , οργάνωσαν το χώρο του κλειστού γυμναστηρίου της πόλης (όπως μπορείτε να δείτε και από τις φώτο) σε τρία προπονητικά γήπεδα , ώστε να καλύπτονται ταυτόχρονα όλες οι προπονητικές ανάγκες των τμημάτων υποδομής χωρίς κανένα πρόβλημα.
Η Διοίκηση του Εθνικού συγχαίρει την πρωτοβουλία αυτή του προπονητικού team και στέκεται στο πλευρό τους , προκειμένου οι νεαροί αθλητές του να πετύχουν τους στόχους τους και να κάνουν περήφανη την πόλη μας για άλλη μια φορά.