Print this page
20-05-2014

To δράμα του Γιούρισιτς και η βοήθεια του Ολυμπιακού στους Σέρβους

Rate this item
(0 votes)
Οι καταστροφικές πλημμύρες που «πλήττουν» εδώ και ημέρες την Σερβία έχουν δοκιμάσει την οικογένεια του βολεϊμπολίστα του Ολυμπιακού Μίλαν Γιούρισιτς, ενώ ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πρωτοβουλία για τους πλημμυροπαθείς.
Ο σπουδαίος κεντρικός που εφέτος πήρε το νταμπλ με τον Ολυμπιακό και ανανέωσε το συμβόλαιο του για τρίτη σεζόν, αναχώρησε πριν λίγες ημέρες για την Σερβία προκειμένου να ξεκουραστεί με την οικογένεια του αλλά έζησε και ζει τον «εφιάλτη» των πλημμυρών.
 
Ο Μίλαν μιλώντας για την θεομηνία που πλήττει την χώρα του τόνιζε: «Δεν έχει συμβεί ξανά κάτι τέτοιο. Θέλουμε την βοήθεια όλων σας. Οι Έλληνες είναι αδέλφια μας και ξέρω πως θα είναι δίπλα μας».
 
Ο Μίλαν «ανέβασε» και φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook από τις καταστροφές στην πόλη του.

Στο μεταξυ, η οικογένεια του Ολυμπιακού (ΠΑΕ, ΚΑΕ, Ερασιτέχνης, Θύρα 7, ΠΕΦΟ) γενικεύει την βοήθεια της προς το λαό της Σερβίας ο οποίος δοκιμάζεται από τις «φονικές» πλημμύρες και έχει ανάγκη τη βοήθεια όλων μας.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού με ανακοίνωση της καλεί όλους τους Έλληνες να βοηθήσουν σε αυτό τον ιερό σκοπό. Ανήμερα του Αγίου Κωνσταντίνου (21 Μαΐου) ο Ολυμπιακός την ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού στη Μαρίνα Ζέας προκειμένου να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα για την βοήθεια του δοκιμαζόμενου λαού της Σερβίας.

Η Ιστορική Λέσχη για την συγκέντρωση των αγαθών θʼ ανοίξει από τις 10.00 έως τις 18.00. Επίσης από την Τετάρτη (21/5) έως την Παρασκευή (23/5) θα συγκεντρώνονται αγαθά στο Μουσείο του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τις 11.00 έως τις 17.00 και το Σάββατο από τις 11.00 έως 15.00.

Επίσης αγαθά για τον σερβικό λαό θα μπορει να παραδώσει ο κόσμος σε όλους τους συνδέσμους της ΘΥΡΑΣ 7, από την Τετάρτη έως την Κυριακή.

Τα αγαθά που έχει άμεση ανάγκη ο λαός της Σερβίας:
1.Τρόφιμα - Σκόνη για γάλα μωρών
2.Ρούχα - Κάλτσες - Εσώρουχα
3.Παπούτσια - Γαλότσες
4.Πάνες για μωρά
5.Είδη υγιεινής (χαρτί τουαλέτας, σαπούνι, χαρτοπετσέτες, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες)
6.Στρώματα - Αποσυναρμολογούμενα κρεβάτια
7.Φάρμακα (Asepsol 5p)