Print this page
13-06-2014

Η Αλεξανδρούπολη στους ρυθμούς του Beach Volley League 2014

Rate this item
(0 votes)
Το μεγαλύτερο αθλητικό event του καλοκαιριού έρχεται στην Αλεξανδρούπολη και δεν είναι άλλο από την γιορτή του beach volley. Ο «βασιλιάς» του καλοκαιριού κάνει «στάση» στην πρωτεύουσα του Έβρου και στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του πάντα φιλόξενου Beach Bar Mayo Club στην παραλία Αγίας Παρασκευής Μάκρης.
Οι αγώνες του 2ου τουρνουά της σειράς Beach Volley League 2014 θα γίνουν το σαββατοκύριακο 14 και 15 Ιουνίου.
Το Σάββατο θα γίνουν οι αγώνες στις κατηγορίες ερασιτεχνών ανδρών, ερασιτεχνών γυναικών και ερασιτεχνικού μεικτού.
Την Κυριακή το τουρνουά θα κορυφωθεί με τους αγώνες του ταμπλό των επαγγελματιών αθλητών ανδρών για την ανάδειξη του πρωταθλητή Βόρειας Ελλάδας. Επίσης οι δύο ομάδες του τελικού των επαγγελματιών θα προκριθούν για την τελική φάση του εφετινού πρωταθλήματος που θα γίνει στα Χανιά το τριήμερο 20-22 Ιουνίου 2014.
* Σάββατο 14 Ιουνίου: Πρωτάθλημα Ερασιτεχνών Ανδρών, Γυναικών, Μεικτό – Open (Δηλώσεις Συμμετοχής στο τηλέφωνο: 6958 847 7053)
 
O υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος της διοργάνωσης Μιχάλης Τριανταφυλλίδης δήλωσε: «Είμαστε σε όλα έτοιμοι και απομένουν τυπικές λεπτομέρειες να αρχίσουν οι αγώνες. Οι εγκαταστάσεις είναι φοβερές και η φιλοξενεία άριστη. Το εντυπωσιακό είναι πως μέχρι την τελευταία στιγμή δεχόμαστε συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες και είμαι βέβαιος πως όπως έγινε και στο Yabanaki η διοργάνωση θα στεφθεί με επιτυχία».
 

 

1o TOYΡΝΟΥΑ: YABANAKI BAΡΚΙΖΑΣ (7-8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014)
ΑΝΔΡΩΝ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
AMATEUR: Mαντάς και Καραγιάννη τον τίτλο στο amateur μεικτού (video - foto)
 
 
 

Media