Print this page
04-09-2014

Με τις ευλογίες του παπα Νικόλα η πρώτη του Ολυμπιακού

Rate this item
(1 Vote)
Παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλη Κουντούρη, του προέδρου της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρου και των ομάδων βόλεϊ ανδρών και γυναικών αλλά και των μελών των ακαδημιών των τμημάτων βόλεϊ έγινε πριν από λίγο στο γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη ο αγιασμός των τμημάτων βόλεϊ του Ολυμπιακού. Nέο πρόσωπο ο βετεράνος Αντώνης Τσακιρόπουλος ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό των προπονητών που έχουν υπό την ευθύνη τους τις ακαδημίες.
Για άλλη μια φορά τη σεζόν ευλόγησε ο παπα Νικόλας ο οποίος μετά τον αγιασμό είπε προς τους αθλητές και τις αθλήτριες: «Χαίρομαι που βρίσκομαι για άλλη μία χρονιά στον Ολυμπιακό. Πριν ένα χρόνο είπα στα κορίτσια πως θα κάνουν το νταμπλ και το έκαναν. Το ίδιο θα κάνουν και εφέτος. Το ίδιο και τα αγόρια. Εύχομαι να κρατήσετε τα κεκτημένα και να πάτε πιο μακριά στην Ευρώπη. Είναι πολύ σημαντικό που έχουμε μαζί μας τα νέα παιδιά στα τμήματα υποδομής. Τα νέα παιδιά θα μάθουν βόλεϊ κοντά στα ινδάλματα τους και θα έχουν έξτρα κίνητρο».
 
Καζάζης: «Δύσκολο για όποιον αντέξει έως το τέλος»
 
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε: «Εύχομαι πάνω απ'όλα να έχουμε υγεία, που είναι και το πιο βασικό ειδικά μετά και την περσινή χρονιά. Στόχος μας έιναι να κρατήσουμε τα κεκτημένα και στην Ευρώπη να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε».
 
Για την φετινή Volleyleague: «Θα είναι και φέτος ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Η απόφαση για τον 4ο ξένο θα βοηθήσει. Βλέπουμε όλες τις ομάδες οι οποίες έχουν υψηλούς στόχους να ενισχύονται. Θεωρώ πως το νέο πρωτάθλημα θα είναι ακόμα πιο δύσκολο από πέρυσι. Θα είναι ένα πρωτάθλημα κουραστικό και δύσκολο και είναι όποιον αντέξει μέχρι το τέλος».
 
Για το Τσάμπιονς Λιγκ: «Έχουμε θέσει ως στόχο να φτάσουμε ακόμα πιο μακριά φέτος, να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω είτε στο Τσάμπιονς Λιγκ είτε σε άλλη Ευρωπαϊκή διοργάνωση και γι'αυτό θα προσπαθήσουμε. Θέλουμε να το κάνουμε και ελπίζω να τα καταφέρουμε».
 
Για την κατάσταση του Γιορντάνοφ: «Έχει ακολουθήσει ένα πρόγραμμα πολύ σκληρό όλο το καλοκαίρι, δεν έχει καθίσει καθόλου και έχει κάνει τεράστια προσπάθεια. Έχουμε πάρει την απόφαση και για αυτά που έχει προσφέρει και για αυτά που θα προσφέρει, από την προπόνηση και την τριβή που θα έχει θα έχουμε πιο σίγουρα αποτελέσματα σε λίγες μέρες».
 
Ταρνατόρος: «Στη σωστή κατεύθυνση»
 
Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ Ολυμπιακός και πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός όπως ξέρετε είναι ένα πολύ μεγάλο σωματείο, οι στόχοι είναι συγκεκριμένοι, κάθε χρόνο η διοίκηση προσπαθεί να ενισχύσει όλες τις ομάδες. Όπως είδατε και στην αντρική και στην γυναικεία ομάδα πήραμε ότι καλύτερο κυκλοφορούσε στην αγορά. Έχουμε μεγάλες βλέψεις και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι οι παίχτες να είναι υγιείς, η ομάδα να είναι οικογένεια που θα είναι γιατί ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ενωμένη οικογένεια».
 
Για τον στόχο της Ευρώπης: «Η διοίκηση με τον κύριο Κουντούρη ξεκίνησε την προσπάθεια εξυγίανσης και αυτή τη στιγμή δεν χρωστάει πουθενά και έχει αρχίσει από φέτος την ενίσχυση. Μας ενδιαφέρει η Ευρώπη, το επίπεδο εκεί είναι πάρα πολύ υψηλό, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Οι βλέψεις της διοίκησης είναι χρόνο με τον χρόνο ο Ολυμπιακός να ενισχύεται για να φτάσουμε ακόμα σε επίπεδο φάιναλ-4. Αυτό κοιτάμε, αν έρθει φέτος είναι ευπρόσδεκτο αλλά η λογική της διοίκησης είναι να ενισχύουμε την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο».
 
Για την φετινή Volleyleague: «Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βλέπουμε τις ομάδες θεωρητικά. Πέρσι ήταν το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Εφέτος πιστεύω θα είναι ακόμα περισσότερο, έχουν ενισχυθεί οι περισσότερες ομάδες. Εφόσον υπάρχει και η προσθήκη του 4ου ξένου. Θα δοθεί μεγαλύτερη ποιότητα. Ευελπιστούμε ότι θα πάνε όλα καλά, όλες οι ομάδες θα κοιτάξουν τα προβλήματα που έχουν να λύσουν και τώρα πάμε να κάνουμε μία ρύθμιση με τους αθλητές. θα ανασάνουν και αυτοί αλλά και τα σωματεία και πιστεύω ότι κινούμαστε προς μία θετική κατεύθυνση».
 
giota-papanikolas.jpgosfp-2.jpgkazazis-pappas.jpgtsakiropoulos.jpgjordanov.jpgtarnatoros-kountouris.jpgosfp-1.jpg

AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.