Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
28-09-2014

«Δίπλα» στον Ολυμπιακό ο Καλντέιρα και το video με τα λάθη

Rate this item
(0 votes)
Όταν ο Λεονάρντο Καλντέιρα έμαθε ότι ο Ολυμπιακός θα ερχόταν στην Πόλη για φιλικά παιχνίδια έκλεισε... ραντεβού με τους ερυθρόλευκους στο γήπεδο!
Ο Βραζιλιάνος ακραίος ο οποίος πέρσι κατέκτησε το νταμπλ με τον Ολυμπιακό είναι από το καλοκαίρι παίκτης της Μπεσίκτας και διαμένει μόνιμα στην Κωνσταντινούπολη. Ο Λεονάρντο μαζί με την σύζυγο του, Καμίλα, δεν έχασε την ευκαιρία και επισκέφτηκε το απόγευμα του Σαββάτου το γήπεδο όπου διεξάγονται οι αγώνες του Ολυμπιακού. Αφού είδε την αναμέτρηση της Χάλκμπανκ με την ΙΒΒ και τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Γαλατά κατέβηκε στο γήπεδο για να δει και να χαιρετήσει τους παλιούς του συμπαίκτες. Ο Βραζιλιάνος συνομίλησε με όλους τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Καζάζη αλλά και τον μάνατζερ Νίκο Μαντούβαλο. Θέμα συζήτησης η ζωή του στην Πόλη. Μας πληροφόρησε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος από την οργάνωση της ομάδας, από το σπίτι του που είναι πέντε λεπτά με τα πόδια από το γήπεδο το οποίο είναι στην ευρωπαϊκή πλευρά της Πόλης. Ο Λεονάρντο έμεινε πάνω από 5 ώρες στο γήπεδο και στο ξενοδοχείο και φεύγοντας μας είπε: "Μόνο Ολυμπιακός. Ολυμπιακάρα". Την Κυριακή έχει αγώνα Κυπέλλου αλλά και γενέθλια και πολλοί παλιοί συμπαίκτες του δεν τον ξέχασαν και του ευχήθηκαν ιντερνετικά!
 
Το βίντεο με τα... λάθη
 
Στο μεταξύ, οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να δουν και στο βίντεο με τα θετικά και τα αρνητικά της Χάλκμπανκ. Οι στατιστικολόγοι της ομάδας Γιάννης Γεωργιάδης και Αντώνης Βουρδέρης όλο το βράδυ του Σαββάτου "έκοβαν" και "έραβαν" τις φάσεις που είχε ζητήσει ο Δημήτρης Καζάζης τόσο από τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Γαλατασαράι όσο και από την αναμέτρηση της Χάλκμπανκ με την ΙΒΒ. Μετά από την πρωινή προπόνηση οι στατιστικολόγοι μαζί με τον Δημήτρη Καζάζη και τον συνεργάτη του Γιώργο Μυλωνάκη έφτιαξαν την ανάλυση των δυο αγώνων και μετά από το μεσημεριανό και για μισή ώρα έκαναν... φροντιστήριο στους παίκτες.
 
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject