Print this page
02-10-2014

Ο Φοίνικας Σύρου συνεχίζει να ανταμοίβει αυτούς που τον στηρίζουν!

Rate this item
(0 votes)
O A.O.Φοίνικας Σύρου στο πλαίσιο της παροχής προνομίων σε επιλεγμένα καταστήματα για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας 2014-15, ανακοίνωσε την προσθήκη άλλων δύο καταστημάτων:

– Τα καταστήματα οπτικών Σταύρος Κοής (Θυμάτων Σπερχειού 16-κεντρικό, Ερμού 3-υποκατάστημα, Ερμούπολη) από σήμερα και για τους επόμενους τρεις μήνες (μέχρι 30 Δεκεμβρίου 2014) προσφέρουν 30% έκπτωση στα γυαλιά οράσεως και μαζί δώρο ένα ζευγάρι φακών επαφής νέας τεχνολογίας!

– Το φαρμακείο Γ.Ε. Λεονταρίτης (Ν. Μανδηλαρά 2, Ερμούπολη) προσφέρει έκπτωση 20% σε όλα τα προϊόντα καλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής!

Όροι – προϋποθέσεις

* Η χρήση του δικαιώματος έκπτωσης στα παραπάνω καταστήματα είναι αυστηρά ονομαστική για τον κάτοχο του εισιτηρίου διαρκείας (με την επίδειξη της κάρτας) και δεν μπορεί να μεταβιβαστεί σε συγγενικά και φιλικά πρόσωπα.

* Τα ειδικά προνόμια θα ισχύουν από την παραλαβή των καρτών διαρκείας και μέχρι το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας για τη σεζόν 2014-2015 (εξαιρούνται τα καταστήματα που παρέχουν ειδικές προσφορές συγκεκριμένης χρονικής περιόδου).

Δείτε εδώ και τα υπόλοιπα καταστήματα που παρέχουν εκπτώσεις στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)