Print this page
11-10-2014

O A.O.Kηφισιάς 3-1 τον Παμβοχαϊκό σε φιλικό στο Ζηρίνειο

Rate this item
(0 votes)
Ο Α.Ο.Κηφισιάς με τον Γιάννη Μαντέκα στη σύνθεση του από το 3ο σετ νίκησε τον Παμβοχαϊκό 3-1 σετ σε φιλικό προετοιμασίας που έγινε στο Ζηρίνειο.
Και οι δύο ομάδες έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν πολλές αλλαγές και δοκίμασαν πολλά σχήματα. Η κανονική διάρκεια του αγώνα τελείωσε με 3-0 για την Κηφισιά και ο Παμβοχαϊκός επικράτησε στο 4ο σετ. Κορυφαίος για την Κηφισια ο Ρουμελιωτάκης και από τον Παμβοχαϊκός ο Στεβάνοβιτς. Έτσι, με δύο άσσους του Νικολάκη έφερε το ματς στο 24-18, και με τριπλό μπλοκ έκλεισε το σετ (25-18).
 
Η Κηφισιά ξεκίνησε με Μαντέκα αντί Φερέρα το τρίτο σετ, κι ενώ ως εκείνο το σημείο δεν είχε πραγματοποιήσε άλλη αλλαγή. Το αρχικό προβάδισμα της Κηφισιάς «σβήστηκε» από την επιστροφή του Παμβοχαϊκού (16-16), όμως τότε Γιοβάνοβιτς και Νικολάκης «πήραν μπρος», και με σερί 7-0, χάρισαν το 3-0 στην Κηφισιά.
 
Με απόφαση των δύο προπονητών παίχτηκε ένα ακόμα σετ, το οποίο κατέκτησε ο Παμβοχαϊκός, μετά και την «κατσάδα» του Κλαρούδα στους παίκτες του, μετά τη λήξη των τριών σετ, με 25-19, κι ενώ ο Αρσενιάδης έκανε δοκιμές σε αυτό το 4ο σετ.
 
Τα σετ: 3-1 (30-28, 25-18, 25-18, 19-25)
 
Α.Ο.ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Αρσενιάδης): Ρουμελιωτάκης, Νικολάκης, Γιοβάνοβιτς, Παπαγγελόπουλος, Σουλτανόπουλος, Φερέρα / Ταμπουρατζής (λ), Μαντέκας, Κυπριανός, Κόβαλτσουκ, Σούρδι.
 
Γ.Α.Σ.ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Κλαρούδας): Τερζής, Νέμεθ, Κανέλλος, Σαρικεϊσογλου, Τσουκ, Βούλιν / Ζήσης (λ), Δρογκάρης, Ασπιώτης, Στεβάνοβιτς, Παπαδόπουλος.