Print this page
31-10-2014

Φοίνικας Σύρου - ΜΕΝΤ (2η αγωνιστική, 1/11, 19.00)

Rate this item
(0 votes)
Τον πρώτο επίσημο εντός έδρας αγώνα της σεζόν θα δώσει ο Φοίνικας Σύρου με αντίπαλο τη νεοφώτιστη ΜΕΝΤ στο ανακαινισμένο (τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθεί νέος φωτισμός) γυμναστήριο «Δ.Βικέλας» της Ερμούπολης (2η αγωνιστική, 1/11, 19.00, Διαιτητές: Ονόπας, Μουλά Λ.).
Είναι αγώνας για τη 2η αγωνιστική και οι δύο ομάδες διεκδικούν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα καθώς στην πρεμιέρα ο Φοίνικας ηττήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ με 3-1 σετ και η ΜΕΝΤ ηττήθηκε εντός έδρας από τον Παναθηναϊκό 3-2 σετ.
 
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στον Φοίνικα και όλοι είναι αισιόδοξοι για μην καλή εμφάνιση που θα συνδυαστεί με θετικό αποτέλεσμα μπροστά στους οπαδούς της ομάδας.
 
«Δεν υποτιμούμε τη ΜΕΝΤ»
 
Το λίμπερο του Φοίνικα Νικήτας Εφραιμίδης δήλωσε: «Η ΜΕΝΤ έδειξε στους αγώνες του Λιγκ Καπ και με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ότι είναι υπολογίσιμη δύναμη. Έχει πολύ καλό πασαδόρο από την Ιταλία και γενικά πολύ καλούς αθλητές. Θα γίνει καλός και δυνατός αγώνας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε επειδή το όνομα ΜΕΝΤ που δεν είναι βαρύ. Στα φιλικά παίζαμε καλύτερα αλλά στο Λιγκ Καπ και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ δεν παίξαμε όπως μπορούσαμε. Έχουμε κάνει καλές εμφανίσεις στα φιλικά και λέω με βεβαιότητα πως η ομάδα μου θα παίξει πολύ καλύτερα στη συνέχεια».

Σχετικά με το μεγάλο στόχο της σεζόν ο Εφραιμίδης είπε: «Ο προπονητής μου έθεσε στόχο την 6αδα αλλά εάν έχουμε συνέχεια και σταθερότητα πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε κάτι μεγαλύτερο. Αυτά, όμως, είναι λόγια. Πρέπει να το αποδείξουμε και με έργα».
 
«Όλα είναι καινούργια»
 
Η ΜΕΝΤ βρίσκεται από σήμερα στη Σύρο. Μοναδική απουσία είναι του Γιώργου Κνάπεκ και λίμπερο θα αγωνιστεί ο Αλέξανδρος Αντωνιάδης.
 
Ο προπονητής της ΜΕΝΤ Σπύρος Γκολίτσης είπε: «Όλα για την ομάδα μου είναι καινούργια σε αυτό το πρωτάθλημα και φυσικά και η εμπειρία μας με το Φοίνικα στη Σύρο. Εχουμε προετοιμαστεί καλά και πιστεύω πως εάν μας βγει η τακτική μας θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Και οι δύο ομάδες θέλουν να δείξουν πολλά πράγματα στην αρχή του πρωταθλήματος και σε πολλούς τομείς υπάρχει ισορροπία οπότε περιμένω αμφίρροπο και σκληρό παιχνίδι. Δεν έχουμε άγχος. Το ότι δεν έχουμε εμπειρία από την κατηγορία δεν είναι εμπόδιο για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».
 
Πρώτη αναμέτρηση
 
Σε επίπεδο Volleyleague είναι η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.
 
Volleyleague ΟΠΑΠ 2014-15
Πρόγραμμα - Διαιτητές - 2η αγωνιστική
Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014
Γυμναστήριο Μίκρας 19.00: Άρης - Ολυμπιακός ΣΦΠ
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Αβραμίδης. Παρατηρητής: Λαδάς. Επόπτες: Μαυρίδης, Κουκουμάκας. Γραμματεία: Παπαδοπούλου.
Γυμναστήριο Λαμίας 19.00: ΓΣ Λαμίας - ΠΑΟΚ
Διαιτητές:Θεμελής, Δεληκωστίδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Διαιτητές: Σακελλάρης, Κατσιούλης. Γραμματεία: Σάλτα.
Γυμναστήριο «Δ.Βικέλας» Σύρος 19.00: Φοίνικας Σύρου - Ένωση Τούμπας
Διαιτητές: Ονόπας, Μουλά Λ. Παρατηρητής: Βαρθαλίτης. Επόπτες: Μπαρμπούνης, Βρούτσης. Γραμματεία: Πιρπίνια.
Γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας» Γλυφάδα 19.30: ΑΕΚ - Α.Ο Κηφισιάς (Novasports)
Διαιττές: Γεωργουλέας, Φραγκάκης. Παρατηρητής: Ράπτης. Επόπτες: Οικονόμου Μ., Χρηστίδης Αλ. Γραμματεία: Μαυρικίδου.
Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014
Γυμναστήριο «Γ.Τριαντάφυλλος» Βόχας 19.00: ΓΑΣ Παμβοχαϊκός - Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Διαιττές: Παπαδογούλας, Κουτσούλας. Παρατηρητής: Ιορδανίδης. Επόπτες: Κωνσταντινόπουλος, Λιναρδάτος. Γραμματεία: Παπακυριακοπούλου
Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014
Γυμναστήριο Πανελληνίου Κυψέλη 19.00: Παναθηναϊκος - Α.Ο. Ορεστιάδος (Novasports)
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Νικολόπουλος. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Μαριδάκης, Δαλέκου. Γραμματεία: Λιάκου.
*Αλλαγή