Print this page
07-11-2014

ΜΕΝΤ - Γ.Σ.Λαμίας (3η αγωνιστική, 8/11, 19.00)

Rate this item
(0 votes)
Από τις πλέον αμφίρροπες αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής είναι ο αγώνας μεταξύ της ΜΕΝΤ και του Γ.Σ.Λαμία. Και οι δύο ομάδες έχουν από έναν βαθμό σε δύο αγώνες και αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα (8/11, 19.00, Διαιτητές: Γεωργιάδης, Στεργιόπουλος).
 
Πρόκειται για την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ. Αμφότερες δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα.
 
«Η κραυγή των λύκων»
 
Η ΜΕΝΤ έχει δύο ήττες με Παναθηναϊκό 3-2 σετ εντός έδρας και με Φοίνικα 3-1 στη Σύρο. Ο προπονητής της ΜΕΝΤ Σπύρος Γκολίτσης δήλωσε με δόση χιούμορ: «Θέλουμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα και θα ματώσουμε για αυτόν τον στόχο. Αξίζαμε κάτι καλύτερο με τον Φοίνικα στη Σύρο. Έχουμε παίξει καλά στα προηγούμενα παιχνίδια και με την αναμενόμενη βελτίωση είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουμε και στο τέλος να κάνουμε και τη νικηφόρα κραυγή των λύκων όπως μας παρακινεί και η μασκότ μας. Εχουμε κάνει πολύ δουλειά για αυτόν τον αγώνα και σε αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο για να ευχαριστήσουμε τους μικρούς μας φίλους και τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο».
 
«Νίκη στο κλουβί»
 
Ο Γ.Σ.Λαμία μετά τις ήττες στην Αλεξανδρούπολη 3-0 από τον Εθνικό και στο «Χαλκιοπούλειο» 3-2 από τον ΠΑΟΚ θέλει να γευτεί την πρώτη του νίκη κόντρα στους νεοφώτιστους.
 
Ο ακραίος του Γ.Σ. Λαμία Γιάννης Αλεξίου είπε: «Με τον ΠΑΟΚ παίξαμε πολύ πολύ καλά και είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τον πόντο. Με τη ΜΕΝΤ είναι άλλο το παιχνίδι και θέλουμε τους 3 βαθμούς. Ακόμα και έναν βαθμό να χάσουμε, πιστεύω ότι θα είναι κακό για τη συνέχεια. Είναι μια ομάδα που αρχικά έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, δηλαδή να κερδίσει την παραμονή όσο πιο γρήγορα γίνεται. Στηρίζεται στο καλό σερβις και το γήπεδο της είναι κλουβί. Όποια ομάδα έχει καλύτερο σερβις, έχει και τις πιθανότητες να πάρει τη νίκη».
 
«Η ΜΕΝΤ παίζει άμυνα»
 
Ο κεντρικός του Γ.Σ.Λαμία Κώστας Γκιρτζίκης είπε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί και οι δύο ομάδες έχουν φιλοδοξία για τη νίκη. Αν ανεβούμε στη Θεσσαλονίκη με την ψυχολογία του τελευταίου παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ, θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό. Η ΜΕΝΤ είναι μια ομάδα που παίζει καλή άμυνα, είναι ανταγωνιστική, δεν αφήνει καμιά μπάλα να τελειώσει εύκολα, έχει έναν πασαδόρο με πολύ δυνατό σερβις και πιστεύω ότι ο αγώνας θα κριθεί στην δική μας υποδοχή και την εικόνα μας μέσα στο γήπεδο. Το διαφορετικό γήπεδο της ΜΕΝΤ θα παίξει ρόλο. Είναι δύσκολο να βγάζει άμυνα και να υπάρχει κίνδυνος να χτυπήσει η μπάλα στην οροφή. Έχουμε συνηθίσει σε μεγάλο γήπεδο και έχουμε πρόβλημα με τα μικρά. Θα προσπαθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε και αυτό».
 
H πρώτη
 
Είναι η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Volleyleague.
 
 

 
Volleyleague ΟΠΑΠ 2014-15
Πρόγραμμα - Διαιτητές - 3η αγωνιστική
Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014
Γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» Αλεξανδρούπολη 19.00: Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Α.Σ.Άρης
Διαιτητές: Τζεπκινλής, Θεμελής. Παρατηρητής: Κάλλης. Επόπτες: Μουτζούρης, Κούτκας. Γραμματεία: Παπαχρήστου.
Γυμναστήριο ΜΕΝΤ 19.00: Μ.Ε.Ν.Τ. - Γ.Σ.Λαμίας
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Στεργιόπουλος. Παρατηρητής: Λαδάς. Επόπτες: Πεχλίδης, Χατζηπαντελή. Γραμματεία: Λαδάς.
Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» Ορεστιάδα 19.00: Α.Ο.Ορεστιάδας - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου
Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Αβραμίδης. Παρατηρητής: Σαρδάνης. Επόπτες: Σταματόπουλος, Σαρμίδης. Γραμματεία: Γκαρίλης.
Γυμναστήριο «Ζηρίνειο» Κηφισιά 19.00: Α.Ο. Κηφισιάς - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βουδούρης. Παρατηρητής: Γεωργόπουλος. Επόπτες: Λιδωρικιώτη, Καντλή. Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.
Γυμναστήριο PAOK Sports Arena 18.00 (Novasports-4): Π.Α.Ο.Κ. - Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός
Διαιτητές: Ιωαννίδης, Βασιλειάδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Κουκουμάκας, Γιωγιού. Γραμματεία: Παναγιωτίδου.
Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014
Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» Ρέντη 19.30 (Novasports-3) Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ε.Κ.
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Γεωργουλέας. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Καλομοίρης, Αντωνόπουλος. Γραμματεία: Σωτοπούλου