Print this page
21-11-2014

M.E.N.T. - Άρης Α.Σ. (5η αγωνιστική, 22/11, 19.00)

Rate this item
(0 votes)
Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ της νεοφώτιστης ΜΕΝΤ και του Άρη που αναζητά την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, έχει ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμα των αγώνων της 5ης αγωνιστικής. (22/11, 19.00, Διαιτητές: Θεμελής, Αβραμίδης).
Η ΜΕΝΤ στοχεύει στην δεύτερη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα στη προσπάθεια που κάνει να αποφύγει τα πλέι άουτ. Στη διάρκεια της προετοιμασίας οι δύο ομάδες έδωσαν φιλικά και γνωρίζονται αρκετά. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στην ομάδα της Τούμπας, ενώ ο Ζένια Γκόρτσανιουκ και ο Γιώργος Ναζίρης την περσινή σεζόν αγωνίστηκαν στον Άρη.
 
«Σκληρός αγώνας»

Ο προπονητής της ΜΕΝΤ Σπύρος Γκολίτσης είπε: «Είναι από τους πιο δύσκολους αγώνες που έχουμε να δώσουμε στο πρωτάθλημα. Θεωρώ πως ο Άρης έχει πολύ καλή ομάδα που είναι συμπαγής και δεν κάνει λάθη. Αδικείται από τη βαθμολογία. Έχει πολύ έμπειρους αθλητές και είναι ομάδα που παίζει με τακτική. Κι εμείς έχουμε το πλάνο μας. Θα γίνει σκληρός αγώνας. Θέλουμε βαθμούς για να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις».
 
Ο Μπίσετ στο Μεξικό

Την Κυριακή θα αναχωρήσει για το Μεξικό ο κεντρικός της ΜΕΝΤ Τζούλιαν Μπίσετ ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Αγία Λουκία στα προολυμπιακά τουρνουά μπιτς βόλεϊ. «Γράφτηκε ότι ο Μπίσετ δεν θα ξαναγυρίσει και πως μέσα στην εβδομάδα έγιναν αποχές από τις προπονήσεις. Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όλα αυτά και κάνουν κακό στην ομάδα. Ο Μπίσετ πριν φύγει θα πληρωθεί και θα επιστρέψει την Κυριακή 30 Νοεμβρίου. Θα χάσει μόνο τον αγώνα με τον Ολυμπιακό», πρόσθεσε ο Γκολίτσης.
 
Πρώτη νίκη ψάχνει ο Άρης

Στον Άρη ο αγώνας με τη ΜΕΝΤ είναι ευκαιρία για μια νέα αρχή μετά τις ήττες σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα. Τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Γιάτσης είναι πολλά. Το κεφάλαιο του Στέλιου Νικηφορίδη έκλεισε οριστικά καθώς σήμερα ο παίκτης έχει κληθεί σε απολογία, ενώ και ο Χρήστος Χατζηπαραδείσης έχει πάθει διάστρεμμα και ξεκίνησε σταδιακά αποθεραπεία. Την Πέμπτη δόθηκε προπονητικό φιλικό με τον Ηρακλή και παίχτηκαν δύο προπονητικά σετ.
 
«Νέα αρχή»

Ο λίμπερο του Άρη Λάμπης Μπαμπαλιούτας δήλωσε για τον αγώνα: «Για μας από εδώ και πέρα δεν υπάρχουν άλλα αποτελέσματα εκτός από νίκες. Περάσαμε μία πολύ δύσκολη σειρά αγώνων με τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Δεν θέλουμε να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο αλλά πρέπει να κάνουμε μία νέα αρχή. Χρειαζόμαστε καλύτερες εμφανίσεις και νίκες ώστε να ανακάμψουμε βαθμολογικά. Η ΜΕΝΤ είναι καλή ομάδα, ειδικά στο γήπεδο της και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Πιο πολύ χρειαζόμαστε μία νίκη για την ψυχολογία μας».
 
Νίκη ΜΕΝΤ στο Λιγκ Καπ
 
Η αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής μεταξύ της ΜΕΝΤ και του Άρη είναι η πρώτη των δύο ομάδων για τη Volleyleague, ωστόσο, στις 6 Οκτωβρίου βρέθηκαν αντίπαλοι για τον Β΄όμιλο της Α΄φάσης του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» και πάλι στο γυμναστήριο της ΜΕΝΤ η οποία και νίκησε τον Άρη 3-1 (26-28, 26-24, 25-17, 25-16).
 
 
 
 
Volleyleague ΟΠΑΠ
Πρόγραμμα - Διαιτητές: 5η αγωνιστική
Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014
Γυμναστήριο PAOK Sports Arena Πυλαία 17.00 (Novasports-4): ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Βασιλειάδης. Παρατηρητής: Κάλλης. Επόπτες: Μαυρίδης, Στεργιόπουλος. Γραμματεία: Χρ. Παναγιωτίδου.
Γυμναστήριο ΜΕΝΤ 19.00: ΜΕΝΤ - Άρης Α.Σ.
Διαιτητές: Θεμελής, Αβραμίδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Κύρκος, Κουκουμάκας. Γραμματεία: Λαδάς.
Γυμναστήριο Ορεστιάδας 19.00: Ορεστιάδα - ΓΑΣ Παμβοχαϊκός
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Τζεπκινλής. Παρατηρητής: Σαρδάνης. Επόπτες: Σταματόπουλος, Τονονίδης. Γραμματεία: Βενετίδης.
Γυμναστήριο Πανελληνίου 20.30: Παναθηναϊκός - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου
Διαιτητής: Ονόπας, Νικολόπουλος. Παρατηρητής: Ρουσάκης. Επόπτες: Αντωνόπουλος, Οικονόμου Μ. Γραμματεία: Παπανικολάου Α.
Γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» Αλεξανδρούπολη 20.00 (Novasports-4):  Εθνικός - ΑΕΚ
Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Ιωαννίδης. Παρατηρητής: Αντωνούλης. Επόπτες: Σαρμίδης, Μουτζούρης. Γραμματεία: Παπαχρήστου.
Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014
Γυμναστήριο Ζηρίνειο 19.00: Α.Ο.Κηφισιάς - Γ.Σ. Λαμία
Διαιτητές: Κουτσούλας, Γεροθόδωρος. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Διαμαντής, Χρηστίδης Αλ. Παρατηρητής: Μπενίση.