Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
29-11-2014

Ανακοίνωση Α.Ο.Ορεστιάδας «περί φιλάθλων»

Rate this item
(0 votes)
Με τον τίτλο «περί φιλάθλων» η διοίκηση του Α.Ο.Ορεστιάδας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την προσέλευση των φίλων του συλλόγου στον αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη:
«Είναι γνωστό ανά την Ελλάδα ότι ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας δεν διαθέτει οργανωμένους οπαδούς, αλλά πολυπληθείς αγνούς φίλους του βόλλευ οι οποίοι με τις οικογένειες τους σπεύδουν στα γήπεδα στα οποία αγωνίζεται η ομάδα μας. Έτσι λοιπόν δεν υπήρχε λόγος ο Α.Ο.Ορεστιάδας να ζητήσει εισιτήρια, είναι γνωστή η εκτίμηση προς το  TAA Άρης και γι αυτό το λόγο η φιλοξενία στα φιλικά προετοιμασίας στην Ορεστιάδα ήταν άριστη, έτσι λοιπόν ο Α.Ο.Ορεστιάδας ζητάει από την γηπεδούχο ομάδα να λάβει όλα τα μέτρα ασφαλείας έτσι ώστε να προστάτεψε τον φίλαθλο κόσμο.
Υ.Γ: Όπως και με όλες τις ομάδες που αγωνίζεται αντίπαλος ο Α.Ο.Ο έτσι και με την ομάδα του Άρη θα επιτραπεί κανονικά η είσοδος των φίλων του στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας μιας και είναι πάγια τακτική της ομάδας μας η ύπαρξη φίλων και των δύο ομάδων σε αθλητικά γεγονότα».
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject