Print this page
27-01-2015

Γ.Σ.Λαμία - ΜΕΝΤ (14η αγωνιστική, 28/1, 19.00)

Rate this item
(0 votes)
Με το ντέρμπι για την παραμονή μεταξύ του Γ.Σ.Λαμία και της ΜΕΝΤ συνεχίζεται την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ (14η αγωνιστική, 28/1, 19.00, Διαιτητές: Ονόπας, Μουλά Ε.)
 
Ο αγώνας μοιράζει με «τελικό» και για τις δύο ομάδες διότι θέλουν τους βαθμούς για την παραμονή τους. Η Λαμία έχοντας στο ενεργητικό της μία νίκη – εντός έδρας – με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης θέλει το τρίποντο για να πλησιάσει την ΑΕΚ και τον Άρη.

Η Λαμία με νέο πρόσωπο τον Θεόδωρο Τσαδήμα που πιθανότατα να αγωνιστεί λίμπερο και έχοντας δρομολογήσει τις διαδικασίες για την αντικατάσταση του Πολωνού Γιάροσλαβ Λεχ που αποχώρησε, ποντάρει σε ένα διαφορετικό σχήμα που θα έχει και τον παράγοντα έκπληξη.

«Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Και οι δύο ομάδες χρειάζονται τους βαθμούς και ειδικά εμείς. Τέτοιες ώρες δεν πρέπει να μιλάμε πολύ. Θέλουμε τον κόσμο και όποιος φίλος του συλλόγου μπορεί θέλουμε να μας βοηθήσει», είπε ο τεχνικός του Γ.Σ.Λαμία Θανάσης Κατσιγιάννης.

Η ΜΕΝΤ θα συνεχίσει το πρωτάθλημα με πασαδόρους τον Γιώργο Ναζίρη και το Νίκο Παντίρη καθώς ο Ιταλός Ματέο Πάρις ειδοποίησε τη διοίκηση πως δεν θα επιστρέψει ξανά από την Ιταλία. Άλλο πρόβλημα δεν υπάρχει για την ομάδα του Σπύρου Γκολίτση που με 12 βαθμούς σε 13 αγώνες βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας. Η ΜΕΝΤ στοχεύει στην 5η νίκη της στο πρωτάθλημα και στην πρώτη εκτός έδρας. Στον Α΄γύρο η ΜΕΝΤ είχε νικήσει με 3-1 σετ.

Ο προπονητής της ΜΕΝΤ Σπύρος Γκολίτσης είπε: «Είναι από τους αγώνες που έχουν διπλή βαθμολογική σημασία. Θα έλεγα πως είναι εξάποντο εάν καταφέρουμε να νικήσουμε. Ξέρουμε πως η Λαμία θα τα δώσει όλα γιατί δεν έχει άλλα περιθώρια αλλά πιστεύω πως σαν ομάδα είμαστε σε καλύτερη μοίρα. Κι εμείς θέλουμε πολύ τη νίκη. Θα γίνει μεγάλη μάχη. Με νίκη θα κάνουμε σημαντικό βήμα για την παραμονή μας χωρίς να την εξασφαλίσουμε».

*Στον αγώνα του Α΄γύρου η ΜΕΝΤ είχε νικήσει τον Γ.Σ.Λαμία με 3-1 (25-16, 25-27, 25-23, 25-23).

 

 

VOLLEYLEAGUE ΟΠΑΠ 2014-15
TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 14ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015
Γυμναστήριο Πανελληνίου 20.30: Παναθηναϊκός - Α.Ο.Κηφισιάς 3-1
Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Νικολόπουλος. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Χρηστίδης Αλ., Αντωνόπουλος. Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.
Γυμναστήριο «Δ.Βικέλας» 19.30: Φοίνικας Σύρου - Α.Ο.Ορεστιάδας 3-0
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Μουλά Λ. Παρατηρητής: Ράπτης. Επόπτες: Βρούτσης, Παπαδημητρίου. Γραμματεία: Καλπακίδου.
Γυμναστήριο Βραχατίου «Γ.Τριαντάφυλλος» 20.00: Παμβοχαϊκός - ΠΑΟΚ 0-3
Διαιτητές: Βουδούρης, Κυριοπούλου. Παρατηρητής: Ιορδανίδης. Διαιτητές: Γλωσσίδης, Λιναρδάτος. Γραμματεία: Παπακυριακοπούλου.
Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015
Γυμναστήριο Μίκρας 19.00: Α.Σ.Άρης - Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-3
Διαιτητές: Θεμελής, Δανιηλίδου. Παρατηρητής: Αντωνούλης. Επόπτες: Μπουκουβάλα, Δρανίτσας. Γραμματεία: Κουμπλή
Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015
Γυμναστήριο Λαμίας «Χαλκιοπούλειο» 19.00: Γ.Σ.Λαμία - ΜΕΝΤ
Διαιτητές: Ονόποας, Μουλά Ε. Παρατηρητής: Γεωργόπουλος. Επόπτες: Σακελλάρης, Διαμαντής. Γραμματεία: Σάλτα.
Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015
Γυμναστήριο Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας» 19.30: ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Διαιτητές: Φραγκάκης, Κουτσούλας. Παρατηρητής: Ακαρέπης. Επόπτες: Ράντσιου, Λιδωρικιώτη. Γραμματεία: Σωτοπούλου.