Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
07-03-2015

Η Λαμία 3-0 την ΑΕΚ και πέρασε στη 10η θέση

Rate this item
(2 votes)
Cannot find LAMIA/2014-15/lamia-aek folder inside /var/www/vhosts/volleyleague.gr/public_html/images/photogallery/LAMIA/2014-15/lamia-aek/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:Apache
Client OS:Unknown
PHP:5.6.40

Την πέμπτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη σημείωσε η Λαμία και μάλιστα στο ντέρμπι παραμονής με την ΑΕΚ. Καλύτερη σε όλους τους τομείς και με κορυφαίο τον Γκιμαράες η Λαμία νίκησε 3-0 και για πρώτη φορά προσπέρασε τη ΜΕΝΤ στην 10η θέση της βαθμολογίας κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την παραμονή.

Αντίθετα, η ΑΕΚ στριμώχτηκε ακόμα περισσότερο στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και ο αγώνας της επόμενης αγωνιστικής με τη ΜΕΝΤ θα είναι σαν... τελικός καθώς αυτή τη στιγμή ο στόχος είναι να μην ανοίξει η διαφορά με τη ΜΕΝΤ στους +7 βαθμούς για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι άουτ. Διαφορετικά, η ΑΕΚ θα υποβιβαστεί χωρίς αγώνες στα πλέι άουτ.

Στο 1ο και στο 3ο σετ η Λαμία είχε εξασφαλίσει μεγάλες διαφορές στο σκορ και δεν απειλήθηκε από την ΑΕΚ. Στο 2ο σετ η «Ενωση» κατάφερε να μείνει κοντά στο σκορ με 2-3 πόντους αλλά και πάλι η ομάδα του Θανάση Κατσιγιάννη ήταν ανώτερη σε όλους τους τομεις και είχε κορυφαίους τους Γκιμαράες, Μίσιτς και πήρε τη νίκη η οποία πανηγυρίστηκε έξαλλα από πολλούς φίλους οπαδούς της.

Διαιτητές: Θεμελής, Παπαδογούλας.

Διακύμανση...

1ο σετ: 8-3, 16-8, 21-13, 25-17
2ο σετ: 8-6, 16-13, 21-18, 25-19
3ο σετ: 8-4, 16-8, 21-12, 25-16

Τα σετ: 3-0 (25-17, 25-19, 25-16)

ΛΑΜΙΑ (Κατσιγιάννης): Τζερόνιμο Ντε Σόουζα, Μίσιτς, Χήρας, Γκιρτζίκης, Λεόν Ούγκο Γκιμαράες, Λεονάρντο Τεσέιρα / Τσαδήμας (λ), Καρβούνης, Καβαδάς.

ΑΕΚ (Παπαδοπουλος): Δημητρούδης, Ίλιτς, Ανδρεάδης, Χριστοφίδης, Αλεξίου, Ωρολογάς / Γκούζντα (λ), Δανιάς, Χατζόπουλος, Οικονόμου, Μιχαλόπουλος Γ.

*Καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε στατιστική. Η ανάλυση του αγώνα και η καταγραφή του θα γίνει από την ΕΣΑΠ.

Ο προπονητής του Γ.Σ.Λαμία Θανάσης Κατσιγιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πολύ καλή εμφάνιση. Η ομάδα μου ήταν καλύτερη. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που μας έδωσε ενέργεια και μας ώθησε να πάρουμε τη νίκη. Για πρώτη φορά πιάσαμε την 10η θέση αλλά ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να έχουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα».

Ο προπονητής της ΑΕΚ Αντώνης Παπαδόπουλος είπε: «Η Λαμία ήταν καλύτερη και δίκαια κέρδισε. Το εάν εμείς θα καταφέρουμε να σώσουμε την παρτίδα θα φανεί την επόμενη αγωνιστική. Τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Παρά τα προβλήματα μας και ξέροντας πως είμαστε σε δύσκολη θέση θα παλέψουμε για να φτάσουμε τουλάχιστον στα πλέι άουτ και από εκεί να σώσουμε την κατηγορία. Το σημαντικό είναι να κρατήσουμε το ηθικό μας ψηλά και να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ως το τέλος».

* Την αποστολή της ΑΕΚ δεξιώθηκε μετά το ματς ο Σ.Φ ΑΕΚ Λαμίας.

* Αυστηρά μέτρα ασφαλείας είχε πάρει η Αστυνομική Διεύθυνση Λαμίας λόγω της παρουσίας των οπαδών της ΑΕΚ αλλά όλα κύλησαν ομαλά.

 

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject