Print this page
09-03-2015

Η Λαμία στηρίζει τον Γ.Σ. στα δύσκολα

Rate this item
(1 Vote)
Cannot find LAMIA/2014-15/fans folder inside /var/www/vhosts/volleyleague.gr/public_html/images/photogallery/LAMIA/2014-15/fans/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:Apache
Client OS:Unknown
PHP:5.6.40

Στιγμές από το ένδοξο παρελθόν που κάθε γωνιά του Χαλκιοπούλειου γέμιζε από κόσμο έζησε και πάλι το γυμναστήριο της Λαμίας στον αγώνα του Γ.Σ. με την ΑΕΚ. Οι λαμιώτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης, του προπονητή Θανάση Κατσιγιάννη και των παικτών και στήριξαν την ομάδα τους που τελικά επικράτησε 3-0 σετ και σημείωσε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της σε εντός έδρας αγώνες. Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση:

«Πάνω από 1.000 φίλαθλοι του Γυμναστικού στάθηκαν δίπλα στις προσπάθειες της ομάδας και έδειξαν ότι την αγαπούν και την στηρίζουν πραγματικά στη δύσκολη φετινή χρονιά.
Με τέτοιο κόσμο και τέτοια απόδοση των αθλητών,η Λαμία αποδεικνύει ότι δεν έχει να φοβάται τίποτα και δικαιούται να παραμείνει σην κατηγορία γιά μιά ακόμη χρονιά στη μακρά ιστορία της,έχοντας να δώσει πολλά περισσότερα στο μέλλον.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου ευχαριστούν τους φιλάθλους της Λαμίας και του βόλλευ γιά την υποστήριξή τους στις προσπάθειες όλης της ομάδας και τους καλούν να σταθούν στο πλευρό της ως το τέλος έτσι ώστε όλοι μαζί να ζήσουμε και πάλι μεγάλες στιγμές».

 


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.