Print this page
24-04-2015

AEK - ΜΕΝΤ (πλέι άουτ, 5η αγωνιστική, 25/4, 20.00)

Rate this item
(0 votes)

Οι αγώνες των πλέι άουτ της Volleyleague ΟΠΑΠ συνεχίζονται στο κλειστό της Γλυφάδας , όπου η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την ΜΕΝΤ (25/4, 20.00, Κουτσούλας-Νικολόπουλος) για την 5η αγωνιστική. 

 



Η ομάδα της Τούμπας θέλει οπωσδήποτε νίκη, προκειμένου να μείνει ζωντανή στη μάχη της παραμονής, αφού έχει 5 βαθμούς διαφορά από Λαμία, η οποία έχει φτάσει στους 24, μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ. Αν, ο δικέφαλος κάνει τη ζημιά και νικήσει, τότε τα πλέι όφ θα σταματήσουν και η ΜΕΝΤ θα ακολουθήσει τον δρόμο για την Α2.

«Λίγο χαμόγελο»…

Αντιθέτως, η ΑΕΚ που είναι ήδη υποβιβασμένη, έχει μπροστά της το τελευταίο αγώνα της στη Volleyleague. Έτσι είναι λογικό να θέλει την νίκη για να… γλυκάνει τον υποβιβασμό. Ο προπονητής Αντώνης Παπαδόπουλος δήλωσε: «Θέλουμε να αφήσουμε καλή εντύπωση αφού πρόκειται για το αποχαιρετιστήριο ματς. Η ΜΕΝΤ μάχεται για την επιβίωση αλλά δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Χατζηηλιάδη Από την πλευρά μας το ενδιαφέρον δεν είναι βαθμολογικό. Όμως και η αξιοπρέπεια δεν αποτελεί μικρότερο κίνητρο. Ελπίζουμε να κλείσουμε μια κακή σεζόν με λίγο χαμόγελο».


«Το πρώτο βήμα για την παραμονή»


Η ΜΕΝΤ δεν θα έχει στη διάθεσή της τον αρχηγό της, Δημήτρης Χατζηηλιάδη που αποβλήθηκε στον αγώνα με τη Λαμία και τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική, αλλά ο προπονητής Σπύρος Φίνος θέλει να κάνει βήμα παραμονής. «Είμαστε έτοιμοι για τη νίκη, παρά την απουσία του αρχηγού μας, ο οποίος ήρθε μαζί μας για ψυχολογικούς λόγους. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το τρίποντο. Πάμε αύριο να κάνουμε το πρώτο βήμα για την παραμονή μας».

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ
Θ. ΟΜΑΔΕΣ ΑΓ. Β. ΣΕΤ
1. Γ.Σ.Λαμία 3 24 (9-0)
2. ΜΕΝΤ 2 19 (3-3)
3. ΑΕΚ 3 11 (0-9)
Η πρώτη ομάδα θα μείνει στην Volleyleague