Print this page
05-09-2015

Ο νέος Άρης μόνο με Ελληνες και στόχο την παραμονή

Rate this item
(0 votes)

Στις εγκαταστάσεις του μπιτς βόλεϊ στη Μίκρα ξεκίνησε την Δευτέρα η προετοιμασία του Α.Σ.Άρης υπό τις οδηγίες του Γιάννη Μέλκα. Σύμφωνα με τον τεχνικό του Άρη λόγω των οικονομικών και διοικητικών συγκυριών η ομάδα θα βάλει και τη νέα σεζόν ως μεγάλο στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας στην άμμο παρακολούθησαν ο Γιάννης Χαριτωνίδης, ο Γιάννης Κυριακίδης, ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας, ο Βαγγέλης Κουτσονίκας, ο Νίκος Μήλης και ο Χρήστος Μέλκας (ανηψιός του προπονητή).
Μετά τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και στον Αρη ο Αινείας Τζελάτι αλλά και ο Κώστας Γκιρτζίκης μετά τη θητεία του στον ΣΦΠ Χανίων και στον Γ.Σ.Λαμία.
Σε διαπραγματεύσεις βρίσκεται η διοίκηση του Άρη και με τον Ανδρέα Ανδρεάδη ενώ ο σχεδιασμός της νέας ομάδας δεν περιλαμβάνει απόκτηση κάποιου αλλοδαπού αθλητή.
Αυτή τη περίοδο προπονήσεις με τον Άρη κάνει και ο Απόστολος Αρμενάκης που έχει στραμένο το ενδιαφέρον του στο εξωτερικό και είναι σε αναμονή.
«Έρχεται μία ακόμα δύσκολη σεζόν για όλους μας αλλά το χρέος μας και εφέτος είναι να κρατήσουμε τον Aρη στην Volleyleague μέχρι να βγούμε από τους διακανονισμούς των παλιών οφειλών ώστε να κινηθούμε καλύτερα και με υψηλότερους στόχους. Ολα τα παιδιά που έχω στην ομάδα είναι έμπειροι και συνειδητοποιημένοι επαγγελματίες, πολύ καλοί αθλητές που έχουν προσφέρει πολλά στο βόλεϊ και στον Άρη. Η ομάδα του Άρη βρίσκεται εδώ χάρη στις θυσίες που έχουν κάνει αυτί οι αθλητές», είπε ο Γιάννης Μέλκας. Από την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου η προετοιμασία θα συνεχιστεί στην σάλα του ΕΑΚ Μίκρας.