Print this page
17-09-2015

Οι «μπλε» και «gold» κάρτες «διαρκείας» του Γ.Σ.Λαμία μειωμένες 50%

Rate this item
(1 Vote)

Με μείωση τιμής 50% σε σχέση με την περσινή σεζόν το ΤΑΑ Γ.Σ.Λαμία ανακοίνωσε τις κάρτες διαρκείας για τη σεζόν 2015-16. Χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, στις «μπλε» και τις «gold». Nα σημειωθεί πως την εφετινή σεζόν ο Γ.Σ.Λαμία γιορτάζει 40 χρόνια από την ίδρυση του. Η ανακοίνωση:

«Mε την κλήρωση του Πρωταθλήματος της Volleyleague ΟΠΑΠ 2015-2016 ξεκινά και επίσημα η πορεία του Γυμναστικού τη φετινή περίοδο.

Η χρονιά είναι σημαδιακή αφού ο Σύλλογος κλείνει σαράντα (40) χρόνια από την ίδρυσή του και συνάμα θα αγωνισθεί στο Πρωτάθλημα μετά από μιά ολόκληρη δεκαετία συνεχούς παρουσίας και επιτυχιών σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η Διοίκηση του Συλλόγου σ'αυτή την επετειακή και δύσκολη γιά όλους οικονομικά χρονιά αλλά και σε αναγνώριση της υποστήριξης των φιλάθλων και φίλων του Γυμναστικού όλα τα προηγούμενα χρόνια,έλαβε την απόφαση να ξεκινήσει τη διάθεση των καρτών μέλους-διαρκείας με τιμή μειωμένη κατά ποσοστό 50% από την τιμή της προηγούμενης περιόδου.


Οι κάρτες θα διατίθενται από σήμερα 17 Σεπτεμβρίου και μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένη γιά τις 24 Οκτωβρίου και φέρνει τον Παναθηναικό στο "Χαλκιοπούλειο"

Η Διοίκηση προσκαλεί τους Λαμιώτες να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας που όλα αυτά τα χρόνια μας έχει χαρίσει μεγάλες επιτυχίες.

Φίλαθλε Λαμιώτη
Ο Γυμναστικός είναι εδώ και σε χρειάζεται.
Ελα μαζί μας γιά μιά ακόμη χρονιά».

H Λαμία ανακοίνωσε την συνεργασία με Κατσιγιάννη, Αναγνωστόπουλο