Print this page
27-09-2015

Η Κύζικος 3-2 την Κηφισιά και 3η θέση στο «Α.Αθανασόπουλος»

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague

Η Κύζικος Νέας Περάμου κατέκτησε την 3η θέση στο 3ο τουρνουά «Άκης Αθανασόπουλος». Η διοργανώτρια του τουρνουά που γίνεται στη μνήμη του δημοσιογράφου που είχε μεγάλη προσφορά στον σύλλογο νίκησε την Κηφισιά με 3-2 σετ.

Το δυσάρεστο για την Κύζικο είναι ο τραυματισμός του Στέλιου Νικηφορίδη που έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και προφυλάχθηκε από τον Γιάννη Λάιο, ενώ και από την Κηφισιά βγήκε εκτός ο Κόβαλτσουκ, πέρασε διαγώνιος ο Σπορτσκλεντ και επιστρατεύτηκε ο Χριστοφιδέλης που αρχικά ήταν εκτός 6αδας για να ξεκουραστεί.

Τα σετ: 3-2 (19-25, 25-21, 19-25, 25-22, 19-17)

KYZIKOΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ (Λάιος): Θεοδωρόπουλος, Κρέτσης, Λυκούρεσης, Κατσανεβάκης, Κούνας, Μπεκιάρης / Τσαδήμας (λ), Ασπιώτης, Δρογκάρης.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Αρσενιάδης): Κόβαλτσουκ, Νικολάκης, Ρουμελιωτάκης, Χατζηπροδρόμου, Παπαγγελόπουλος, Σπορτσκλεντ / Κάπελας (λ), Γιοβάνοβιτς, Κόντος, Χριστοφιδέλης.

«Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Συνεχίζουμε για να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών. Ελπίζω ο Νικηφορίδης να μην έχει κάτι σοβαρό», είπε ο τεχνικός της Κύζικου Γιάννης Λάιος.

Επόμενο φιλικό για την Κύζικο θα είναι με την Παλλήνη την προσεχή Τετάρτη στις 20.00 στα Μεσόγεια.

Ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε: «Δώσαμε δύο δυνατά φιλικά με δέκα συνολικά σετ. Είναι νωρίς για μας να βγάλουμε συμπεράσματα. Θα ήθελα να δω κάτι καλύτερο σε ορισμένους τομείς αλλά είχαμε και προβλήματα τραυματισμών».

Επόμενο φιλικό για την Κηφισιά θα είναι την προσεχή Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου στις 16.30 με τον Ολυμπιακό στο Ρέντη.