Print this page
07-10-2015

Μήνυμα του ΤΑΑ ΠΑΟΚ στους οπαδούς του δικεφάλου

Rate this item
(1 Vote)

Το ΤΑΑ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση του καλεί τους οπαδούς του συλλόγου να στηρίξουν την ομάδα τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ειδικά για το ντέρμπι με τον Άρη στο νοκ άουτ αγώνα της Α΄φάσης του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» την Κυριακή στο PAOK Sports Arena.

Πέρυσι γράψαμε ιστορία! Ζήσαμε και πανηγυρίσαμε μαζί την κατάκτηση του πρώτου «νταμπλ» σπάζοντας κάθε ρεκόρ προσέλευσης θεατών σε ημιτελικούς και τελικούς πρωταθλήματος. Με τη συγκλονιστική σου παρουσία κάναμε το όνειρο πραγματικότητα. Οι εικόνες από το κατάμεστο PAOK Sports Arena παρουσία 10.000 και πλέον φίλων του ΠΑΟΚ έκανε το γύρο του κόσμου δίνοντας ακόμα περισσότερη αίγλη στην επιτυχία του συλλόγου μας.

Φέτος ο στόχος είναι διπλός! Να διατηρήσουμε τα κεκτημένα σπάζοντας ρεκόρ προσέλευσης θεατών σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτό το στοίχημα θέλουμε να το κερδίσουμε και φέτος αρχής γενομένης από την Κυριακή 11 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στο PAOK Sports Arena στον αγώνα με τον Άρη για τη διοργάνωση του League Cup.

O αγώνας είναι νοκ άουτ και ο νικητής παίρνει την πρόκριση για τη δεύτερη φάση της διοργάνωσης.

Παράλληλα είναι το πρώτο παιχνίδι για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Φίλε του ΠΑΟΚ, όπως καλά γνωρίζεις, δύο από τα αστέρια της ομάδας μας οι Κουβανοί Χαβιέρ Χιμένες και Ρολάντο Σεπέδα έχουν υποχρεώσεις με την εθνική τους ομάδα για το Πανεμερικανό κύπελλο και δεν θα είναι κοντά μας στο παιχνίδι με τον Άρη. Οι παίκτες του Νικολάι Ζελιάσκοφ , παρά τις απουσίες, είναι έτοιμοι με σένα στο πλευρό τους να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να πανηγυρίσουν την πρόκριση.

Με τη φωνή σου και το πάθος σου ΕΣΥ θα είσαι ο πιο πολύτιμος , ο πιο σημαντικός , ο MVP παίκτης. 

Υ.Γ :Φίλε του ΠΑΟΚ. Την Κυριακή στις 19:00 στο Παλατάκι, φοράς τα ασπρόμαυρα και δίνεις και εσύ τον αγώνα σου για να κερδίσει η ομάδα το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Είμαστε σίγουροι ότι θα το κάνεις. Είμαστε σίγουροι ότι θα κερδίσεις και πάλι εσύ το χειροκρότημα.

Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φίλους του ΠΑΟΚ που είναι κάτοχοι των νέων εισιτηρίων διαρκείας ότι θα εισέρχονται κανονικά από την κεντρική πύλη με την αστυνομική τους ταυτότητα και ειδικά για τους αγώνες τουLEAGUECUPθα εξυπηρετούνται στις θέσεις των επισήμων.

Τα καρτελάκια διαρκείας θα διατεθούν στους κατόχους πριν από τους επίσημους αγώνες του πρωταθλήματος που θα ξεκινήσουν στις 24 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, σας ενημερώνουμε ότι πριν από την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ -Άρης θα πωλούνται κανονικά από τις 17:00 στο κεντρικό εκδοτήριο εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Τέλος, από την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ -Άρης. Τα εισιτήρια θα διατίθενται από το PAOKSportsArenaαπό τις 11πμ έως 7μμ.