Print this page
10-10-2015

ΠΑΟΚ - Άρης (11/10, 19.00, Α΄φάση Λιγκ Καπ)

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague

Με τον αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή στις 19.00 στο PAOK Sports Arena θα ολοκληρωθούν το σαββατοκύριακο οι αγώνες της Α΄φάσης του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» και είναι σε εκκρεμότητα η αναμέτρηση μεταξύ του Ηρακλή και της Λαμίας.

Ο Άρης είχε κάνει την... έκπληξη στην αρχή της περσινής σεζόν και με νίκη 3-0 επί του ΠΑΟΚ είχε αποκλείσει τον δικέφαλο και είχε προκριθεί στο φάιναλ-4 της Γλυφάδας. Εφέτος τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά καθώς ο Άρης αναμένεται να αγωνιστεί με την εφηβική ομάδα.

Οι διοικητικές εκκρεμότητες στον Ερασιτέχνη και στο ΤΑΑ δεν επέτρεψαν στην διοίκηση του συλλόγου να συνάψει συμβόλαια με τους επαγγελματίες και έτσι στον αγώνα ο Άρης θα αγωνιστεί με την εφηβική ομάδα και προπονητή τον Απόστολο Ναλπάντη αντί του Γιάννη Μέλκα.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ ο Νίκι Ζελιάσκοφ ζήτησε από τους παίκτες του σοβαρότητα και να μην επαναπαυθούν με τις εξελίξεις στον Άρη. Άλλωστε ο τίτλος του Λιγκ Καπ είναι μεταξύ των μεγάλων εφετινών στόχων του ΠΑΟΚ.

Η νικήτρια ομάδα θα υποδεχτεί τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στη Β΄φάση των νοκ άουτ αγώνων και ο νικητής θα προκριθεί στο φάιναλ-4.