Print this page
23-10-2015

«Ο κόσμος και οι χορηγοί οδηγούν τον ΠΑΟΚ σε επιτυχίες»

Rate this item
(0 votes)

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ έκανε τα αποκαλυπτήρια της νέας ομάδας του δικεφάλου που έχει στόχο να διατηρήσει τα κεκτημένα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, να κατακτήσει το Λιγκ Καπ και παράλληλα να κάνει καλή πορεία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης παρουσιάστηκαν τα νέα αποκτήματα της ομάδας, ο νέος προπονητής, τα νέα πρόσωπα στο προπονητικό τιμ αλλά και οι χορηγοί που στηρίζουν την τεράστια προσπάθεια.

O αντιπρόεδρος Κώστας Παϊσιάδης είπε αρχικά: «Σας καλωσορίζω στη συνέντευξη τύπου για το Τσάμπιονς Λιγκ. Για τον ΠΑΟΚ είναι τιμή να συμμετέχει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση στην οποία παίρνουν μέρος οι καλύτερες ομάδες. Για εμάς η συμμετοχή μας ήταν ένα μεγάλο όνειρο το οποίο φέτος θα πραγματοποιήσουμε και είναι τυχεροί οι φίλαθλοι μας που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τρεις μεγάλες ομάδες του ευρωπαϊκού βόλεϊ. Επειδή, οι απαιτήσεις σε οργανωτικό επίπεδο είναι πολλές το ΤΑΠ ΠΑΟΚ προσέλαβε ειδικά για τα θέματα του Τσάμπιονς Λιγκ τον Γιώργο Μανωλόπουλο, ο οποίος από τη θέση του διευθυντή του Τσάμπιονς Λιγκ έχει αναλάβει το κομμάτι της οργάνωσης και της διεκπεραίωσης των οργανωτικών θεμάτων.

«Τιμή το Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Γιώργος Μανωλόπουλος παρουσίασε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία του Τσάμπιονς Λιγκ: «Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Είναι τιμή για τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Στη πρώτη φάση των ομίλων συμμετέχουν 28 ομάδες από τις οποίες οι 12 προκρίνονται στην επόμενη φάση (7 πρώτες και οι 5 δεύτερες). Πέρυσι ο μέσος όρος θεατών στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της CEV ήταν 2.500 ανά παιχνίδι. Αντίστοιχα ο μέσος όρος θεατών στη φάση των ομίλων ήταν 1950. Το ρεκόρ είχε η Σκρα Μπελχάτοφ που σε ένα ματς είχε 11.500 θεατές. Το όριο φέτος είναι 1.000 θεατές ένα παιχνίδι, αριθμός πολύ εφικτός για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ. Το Τσάμπιονς Λιγκ έχει πολλές οργανωτικές υποχρεώσεις , είναι δύσκολα στην αρχή για μια ομάδα που συμμετέχει για πρώτη φορά αλλά αναμφίβολα στην επόμενη θητεία είσαι ένα επίπεδο πιο πάνω στο κομμάτι της οργάνωσης. Ο ΠΑΟΚ έχει όλες τις δυνατότητες να ξεχωρίσει στο οργανωτικό κομμάτι αλλά και να σπάσει ρεκόρ προσέλευσης κόσμου».

Τα νέα αποκτήματα

Από τον Αντιπρόεδρο του τμήματος παρουσιάστηκαν τα νέα αποκτήματα της ομάδας Ρολάντο Αμπρέου Σεπέδα, Κράσιμιρ Γκεοργίεφ, Πέτρος Πέτρογλου, Θάνος Τερζής.

Επίσης παρουσιάστηκαν και τα νέα πρόσωπα στο προπονητικί τιμ, ο Νικολάι Ζελιάσκοφ, ο δεύτερος τεχνικός Κωνσταντινίδης Αλέκος και ο νέος φυσιοθεραπευτής Αντώνης Αντωνιάδης.

«Διατήρηση κεκτημένων»

Ο Κώστας Παισιάδης αναφέρθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα και τους στόχους του ΠΑΟΚ:  «Προερχόμαστε από μία χρονιά πολύ σημαντική και το σύλλογο. Όταν προέρχεσαι από μία τέτοια μεγάλη επιτυχία δεν μπορεί να κάνεις εκπτώσεις. Ο ΠΑΟΚ παίρνει τη σκυτάλη από ένα νταμπλ. Προχωρήσαμε σε ένα τέτοιο σχεδιασμό ώστε να δημιουργήσαμε μια ομάδα δυνατή που θα διεκδικήσει τους ίδιους στόχους ώστε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα. Πλέον ο ΠΑΟΚ δεν θα αποτελεί έκπληξη αλλά θα έχει στόχο να νικήσει όλους τους αντιπάλους του. Και αυτό συμβαίνει με όλες με τις ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά. Αυτή η μεγάλη επιτυχία που έγινε πέρυσι επιβεβαίωσε όλους εμάς στο τμήμα, ότι ο κόσμος θέλει την επιτυχία για να έρθει δίπλα σε έναν μεγάλο σύλλογο. Και ο ΠΑΟΚ επειδή είναι ένα μεγάλο σωματείο έγραψε ρεκόρ προσέλευσης πέρυσι. Και φυσικά απέδειξε και ο κόσμος με την παρουσία του στη σειρά των τελικών και των ημιτελικών, ότι όχι μόνο μπορεί να έρθει μαζικά δίπλα στην ομάδα αλλά και να οδηγεί την ομάδα σε μεγάλες επιτυχίες. Είμαστε βέβαιοι ότι από την περσινή παρουσία του κόσμου θα μείνει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι. Επίσης οι φίλαθλοι έδειξαν ότι μπορούν να οδηγούν το σύνολο σε μεγάλες επιτυχίες. Από την περσινή προσέλευση του κόσμου έμεινε σίγουρα ένα δυνατό κύτταρο το οποίο θα μας στηρίζει από νωρίς. Επίσης με την περσινή επιτυχία ήρθαν και περισσότεροι άνθρωποι για να βοηθήσουν, είτε σαν υποστηρικτές είτε σαν χορηγοί».

Η παρουσίαση των χορηγών

Ξέρουμε ότι σε αυτή τη δύσκολη συγκύριά που περνάει η χώρα μας είναι δύσκολο να βρεθούν χορηγίες. Ξεκινάω από την παρουσίαση των μεγάλων χορηγών του πρωταθλήματος της Volleyleague που είναι ο ΟΠΑΠ Πάμε Στοίχημα και η Nova . O ΠΑΟΚ ενεργοποιεί ξανά τη σχέση με τον ΟΠΑΠ τον οποίο και ευχαριστήσουμε. Επίσης τη Nova που στηρίζει και οικονομικά και τηλεοπτικά την προσπάθεια της Volleyleague. Επίσης ευχαριστούμε και τους κεντρικούς υποστηρικτές της Volleyleage Πάμε Στοίχημα , την εταιρία VICOS και την κλινική EUROMEDICA.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά χρυσός χορηγός στη φανέλα του του ΠΑΟΚ θα είναι η εταιρία Mateco, πάροχος προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμού για κάθε εργοτάξιο με ισχυρό brand name στον τομέα της με επιχειρηματικές δραστηριότητες σε Ελλάδα και Βουλγαρία.

Παράλληλα έγινε αναφορά σε όλους τους χορηγούς που θα ενισχύσουν την προσπάθεια του ΠΑΟΚ τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Μεγάλος χορηγός για το τμήμα είναι η εταιρία PATAFRITAS Ελληνική Εστίαση ΑΕ των αδελφών Δαμιανίδη. Η εταιρία PATAFRITAS ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑΣΗ Α.Εε. θα στηρίξει την προσπάθειά μας.

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας οι παίχτες μας θα σιτίζονται στα μαγαζιά «Μικρός Βοριάς» και «Karabourno», που αποτελούν την καλύτερη και πιο γευστική λύση στην ελληνική κουζίνα της Θεσσαλονίκης.

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ. για πρώτη φορά την εταιρία AUTO KALOGERAS η οποία αποτελεί μία σύγχρονη κάθετη μονάδα αυτοκινήτου, η οποία προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε 2 πολυχώρους στην Άνω Τούμπα και στο Ωραιόκαστρο.

Ευχαριστούμε το Ιταλικό εστιατόριο Famigliano και προσωπικά την οικογένεια Τζερμιά που βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πλευρό μας.

Επίσης καλωσορίζουμε την εταιρία Nossa Coffees η οποία αποτελεί μια εξειδικευμένη εταιρία στον τομέα του καφέ με έδρα την Πετρούπολη Αττικής και ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ζαφείρη Μαύρο για την ενεργή υποστήριξή του.

Ευχαριστούμε προσωπικά τον κ. Χατζηστρατή για την ενεργή υποστήριξή του μέσω του στεγνοκαθαρηστηρίου Press It του στην περιοχή της Περαίας, το οποίο εξυπηρετεί τους αθλητές μας καθημερινά.

Την εταιρία GLASS CLEANINGμε ολοκληρωμένα συστήματα Καθαρισμού

Την εταιρία Print Copy Center (Digital Print – Διαφημιστικά Έντυπα – Μεταφράσεις Κειμένων)

Το παρών στη συνέντευξη τύπου έδωσε και ο κ.Σάββας Δαμιανίδης ένας εκ των ιδιοκτητών της εταιρίας PATAFRITAS Ελληνική Εστίαση ΑΕ που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με 15 καταστήματα αλλά και στο εξωτερικό. Μεταξύ αυτών ο «Μικρός Βοριάς», το “Κarabourno”, o Γύρος Προεδρικός, Λάδι και Ρίγανη.

Δίπλα στην ομάδα της πόλης να στηρίξουμε τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει όχι μόνο για να όχι μονο να διατηρήσει την πρωτιά στην Ελλάδα αλλά και να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης,. Καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν όχι μόνο την ομάδα αλλά και τους χορηγούς.

«Θα αναπτυχθεί με το χρόνο»

Ο προπονητής της ομάδας Νίκι Ζελιάσκοφ ξεκίνησε τις δηλώσεις του με χιουμοριστική διάθεση λέγοντας: «Δεν θα είμαι πολύ ομιλητικός γιατί έχουμε προπόνηση». Στη συνέχεια είπε: « Η φετινή προσπάθεια είναι πολύ μεγάλη, από την πλευρά της διοίκησης, των παικτών, από όλους. Οι στόχοι μας φέτος είναι πολύ υψηλοί. Η ομάδα έχει τις δυνάμεις για να πετύχει αυτούς τους στόχους θέλουμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας τόσο στην Ευρώπη όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το Τσάμπιονς Λιγκ που μας περιμένει είναι πολύ σημαντικό και θα βοηθήσουν τα παιχνίδια την ομάδα. Σίγουρα θα παίξουμε έξι αγώνες σαν πρώτη φάση και για μένα είναι σημαντικό να είμαστε αξιοπρεπείς στα παιχνίδια και να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Από μεριά της διαφήμισης του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, θα βοηθήσει πάρα πολύ. Η ομάδα θα αναπτυχθεί με το χρόνο, είμαστε λίγες ημέρες πλήρεις αλλά είμαι σίγουρος ότι μέσα στη χρονιά θα γίνουμε καλύτεροι και θα παίξουμε το βόλεϊ που θέλαμε. Να έχει υγεία το τμήμα, να είμαστε μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα».

«Ο κόσμος δίνει δύναμη»

Αναφερόμενος στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας ο Νίκι Ζελιάσκοφ τόνισε: «Στο τσάμπιονς λιγκ παίζουμε με τρεις ομάδες πολύ γνωστές και δυνατές στο χώρο του βόλεϊ. Την Τρεντίνο, τη Νόλικο Μαασέικ και την Τουρ. Και οι τρεις είναι πολύ δυνατές ομάδες που διαθέτουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Θα είναι πολύ όμορφα παιχνίδια και θέλω να καλέσω τον κόσμο σε όλα. Μπορεί να μην είναι ντέρμπι με Άρη ή Ολυμπιακό, αλλά θα είναι παιχνίδια όπου οι φίλαθλοι μας θα δούνε υψηλό επίπεδο βόλεϊ. Ο κόσμος δίνει απίστευτη δύναμη στα παιδιά. Θα είναι πολύ όμορφο αν ο κόσμος αγκαλιάσει τη φετινή προσπάθεια».

«Κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Από την πλευρά του ο κεντρικός της ομάδας Γιάννης Παντακίδης είπε: «Ακολουθεί μια μεγάλη διοργάνωση. Πρώτη φορά παίζουμε σε αυτή τη διοργάνωση και είναι πρόκληση για εμάς. Θα προετοιμαστούμε όσον το δυνατό καλύτερα για αυτά τα παιχνίδια, άλλωστε δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Όσο για το ελληνικό πρωτάθλημα, από ότι μάθαμε αναβλήθηκε η 1η αγωνιστική, οπότε πάμε στη 2η κόντρα στον Παναθηναϊκό. Στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι με οποιαδήποτε ομάδα και αν παίξουμε για να καταφέρουμε τους στόχους».

«Μόλις γίνει καλά θα επιστρέψει»

Σε ερώτηση που έγινε για τον Γιώργο Ανδρέου ο Αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Κώστας Παισιάδης τόνισε: «Τις προηγούμενες ημέρες έγιναν κάποιες δηλώσεις μου οι οποίες παρερμηνεύτηκαν και εξήγησε: «Ο κ. Ανδρέου φαίνεται ως πρόεδρος του φετινού ΤΑΠ, αλλά αυτή τη στιγμή δήλωσε ότι υπάρχει αδυναμία να είναι κοντά μας. Μόλις γίνει καλά θα είναι κοντά μας, θα ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο θέμα. Δε δεσμεύει κανέναν η δική μου θέση. Λόγω της κατάστασης της υγείας του ο κ. Ανδρέου δεν μπορεί να υποστηρίξει μία τέτοια κατάσταση, σε ένα τέτοιο τμήμα που κάνει πρωταθλητισμό αυτή τη στιγμή. Μόλις γίνει καλά, θα επιστρέψει και θα είναι κοντά μας, αυτό μου είπε και αυτό σας δηλώνω».