Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
02-11-2015

Με προορισμό το Τουρ αναχωρεί ο ΠΑΟΚ

Rate this item
(0 votes)
Mε προορισμό την πόλη Τουρ στη Γαλλία αναχωρεί την Τρίτη το πρωί ο ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την ομώνυμη γαλλική ομάδα στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι νταμπλούχοι αντιμετωπίζουν  την Τετάρτη 4/11 και ώρα 21.30 (ώρα Ελλάδας) την Τουρ στο στάδιο Salle Robert Grenon (χάρτης: ΕΔΩ). Ο αγώνας θα μεταδοθεί απ ευθείας τον ΟΤΕ-ΤV.
Στην πρώτη του συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ο Δικέφαλος θα αγωνιστεί στον 3ο όμιλο μαζί με την γαλλική Τουρ, την ιταλική Τρεντίνο και την βελγική Νόλικο Μαασέικ.
 
Στη φετινή διοργάνωση θα αγωνιστούν 28 ομάδες σε 7 ομίλους και θα προκριθούν στην Β΄φάση οι πρώτες των ομίλων οι πέντε δεύτερες και απ΄ευθείας μέχρι τα τελικά η διοργανώτρια του φάιναλ-4.
 
Με μία τελευταία προπόνηση ολοκληρώθηκε πριν από λίγο επί ελληνικού εδάφους η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα με την Τουρ.  Η αποστολή του δικεφάλου αναχωρεί την Τρίτη το πρωί στις 10:00 από το αεροδρόμιο Μακεδονία με προορισμό την πόλη Μποβέ. Από εκεί οι «ασπρόμαυροι» θα μεταβούν οδικώς στην πόλη Τουρ με με την πρώτη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 19.15.
 
Αυτή είναι και η πρώτη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση απέναντι σε μια ομάδα που μετράει 13 συμμετοχές και μία κατάκτηση πρώτης θέσης αυτή το 2005 στο PAOK Sports Arena. Πρόκειται για τη γαλλική ομάδα που στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ νίκησε τον Ηρακλή με 3-1 και αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης μέσα στη Θεσσαλονίκη. Πέρυσι η Τουρ κατέκτησε το νταμπλ στο γαλλικό πρωτάθλημα ενώ φέτος μετράει δύο ήττες και μία ήττα. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Τουρ επικράτησε με 3-1 των Καννών.
 
3ος ΟΜΙΛΟΣ
Τρεντίνο (Ιταλία)
Τουρ (Γαλλία)
ΠΑΟΚ (Ελλάδα)
Νόλικο Μάασεϊκ (Βέλγιο)
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 
3ος ΟΜΙΛΟΣ
1η αγωνιστική
4/11, 21.30: Τουρ (Γαλλία) - ΠΑΟΚ (Ελλάδα)
5/11, 21.30: Τρεντίνο (Ιταλία) - Νόλικο Μαασέικ (Βέλγιο)
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject